Lycklig

Så ofattbart lycklig är jag just nu, känns som att jag har allt jag någonsin kan önska mig.

Allt har fungerat bra sen vi fick komma hem i fredags i alla fall. Lillgumman är snäll så snäll, äter och sover mest :) Duktig är hon och sover hela nätterna i sin egen vagga med. Hon brukar äta vid 11 på kvällen och sen sover hon till 4-5 då hon vill ha mat igen. Efter det sover hon till runt 9 :) Så jag ska inte klaga som får sova så mycket! Men man ska väl inte ropa hej än, för mycket kan ju ändras snabbt...
Dagarna rullar på och vi tar det mest lugnt och myser. Idag har vi inte gjort många knop alls utan bara legat i sängen och myst. Jag kan bara ligga och titta på henne och vara nöjd med det, hon är så underbar!
Längtar till nästa vecka då Christer med är hemma, ska bli så mysigt. Han har inte varit pappaledig nått än utan tar sina första dagar nästa vecka. Så det blir nog mysigt att få vara hemma alla tre :)

Måste tacka för alla fina gratulationer vi har fått, det värmer! Tack så mycket!

Nu ska jag gå och snusa lite på min lilla prinsessa och se om hon vaknar, är snart dags för mat igen :)

En vecka

En vecka sen våran lilla ängel kom till oss :)
Bjuder på lite bilder istället för text






ALVA



Våran älskade dotter Alva Marie Elisabeth
Född den 15 mars klockan 18.29
50 cm lång och 3255 gram

Halva listan avverkad...

Kim - 7 mars
Monica - 8 mars
Ewe - 9 mars
Cami, Karro, Linda S - 10 mars
BF - 11 mars
Stina, Fredrik, Mathilda - 12 mars
Christer, Jenny M, Emma U, Lena - 13 mars
Elisabet, Lisa - 14 mars

Linda N, Anna M, Johan, Nicke, Veronica - 15 mars
Ida, Mamma (mormor) - 16 mars
Emma O, Emma Ö, Sofia, Sandra - 17 mars
Anna, Jag - 18 mars
Janne - 19 mars
Katarina, Maggan, Liza - 20 mars
Louice - 27 mars

Grattis!

Stort grattis Sandra och Christian till eran lilla Moa!

Inte ett dugg avis...inte alls! :)

Barnrummet











Visst blev det fint?! :)

Sol!

Underbart härligt väder idag! Kan man bli annat än lycklig då man sätter sig upp i sängen och tittar ut och det är strålande sol ute, lovely! Har precis skickat iväg Christer på skotern, tycker han borde passa på att åka lite innan det är försent för den här säsongen. Lite avis är man ju dock över att man inte kan följa med. Men men, får ta igen de nästa år istället ;) Själv ska jag göra mig lite varm choklad och sätta mig på bron och sola! Just nu är det 8 grader varmt här på framsidan och det blir nog bara varmare under dagen. Skulle ha kikat på skidskyttet om en halvtimme med... Så det får nog bli det först och sen bron :)

Har inte alls lika ont idag heller vilket är väldigt tacksamt! Vet inte alls vad det blev igår? Nä nu ska jag plocka undan, bädda sängen och sen titta på skidskyttet som sagt. Hoppas ni får en varm och solig dag ni med, i så fall så passa på och NJUT!

Vecka 41 (40+0)

Dagen började med att Anna kom hit och målade klart inne i barnrummet. Så nu är björnarna helt klara! Blev väldigt väldigt fint :) Om jag hade haft tid idag så hade jag fotat och lagt upp lite bilder. Men jag tror de får bli mitt "projekt" för morgondagen istället :) Christer funderar på att åka iväg med skotern imorgon så då behöver jag nått att göra medans. Så de är ett lagomt projekt tycker jag!

När Anna åkt begav jag mig ner till stan för ett sista besök hos barnmorskan. Allt såg fin fint ut som vanligt. Hjärtljuden låg på 157 slag/min och magen hade växt en centimeter sen sist så nu låg sf måttet på 35. Fick dessutom tid nästa vecka på specialistmödravården utifall Liten inte har kommit. Jag hoppas verkligen att vi ska slippa åka dit för nu vill jag ha min lilla bebis här hos oss. Men vi får väl se hur det blir...

Blev en liten tripp till Mio med, titta lite och filura :)

Har inte alls mått så bra idag, haft väldigt ont... Så fort jag ska gå så tar det nästan stopp och jag får gå myrsteg. Ser urlöjlig ut där jag "vankar" fram men det går verkligen inte att gå på nått annat sätt. Ljumskarna är inte på min sida idag :( Hoppas på att det är bättre tills imorgon eller att det är ett tecken på att saker och ting är på g. Hoppas kan man ju alltid :)

Trevlig kväll!

BF!

Jaha, idag är då dagen man längtat efter i så många månader :) Känner jag nått...nää :) Jaja, det kanske inte kommer nån liten bebis idag men den kommer aldeles säkert inom snar framtid i alla fall. Man får tänka så! Den som väntar på nått gott...

Idag ska jag försöka grejja inne i klädkammaren, mest bara för att ha något att göra. Måste ha i alla fall ett projekt om dagen så den går lite fortare. Så jag ska försöka göra lite fint där :)

Igår bokade jag hotell till sommarens äventyr :) Wee vad härligt och roligt det ska bli, längtar så in i bomben! Mysigt mysigt, blir som en liten minisemester nästan, hihi.

Hämtade mina kläder som jag hade beställt från Ellos och HM igår. Superfina! Men det är lite frustrerande när man inte kan prova dom haha. Trodde väl inte RIKTIGT att det skulle gå så snabbt att få hem dom :) Jaja, jag har ju ett tag på mig innan dom ska skickas tillbaka. Ser då ut som om ja ska kunna ha allting i alla fall, vi får väl se vad som händer.

Nä nu ska jag göra nån nytta här så dagen går lite :) Hade!

Hmm...när kommer du bebis! :)

Kim - 7 mars
Monica - 8 mars
Ewe - 9 mars
Cami, Karro, Linda S - 10 mars
BF - 11 mars
Stina, Fredrik, Mathilda - 12 mars
Christer, Jenny M, Emma U, Lena - 13 mars
Elisabet - 14 mars
Linda N, Anna M - 15 mars
Ida, Mamma (mormor) - 16 mars
Emma O, Emma Ö, Sofia - 17 mars
Anna, Jag - 18 mars
Katarina, Maggan, Liza - 20 mars
Louice - 27 mars

Gnäll

Måste få gnälla av mig lite, jag bara måste! Är så förbannat jävla less på den här nästäppan, vill att den ska försvinna NU! Har verkligen försökt att inte använda näsdroppar idag men när vi skulle äta midag så gav jag upp! Gick ju fan inte att äta då jag inte kunde andas med varken munnen eller näsan :( Så då tog jag näsdroppar med följd av att jag nu har världens huvudvärk och att det känns som om någon har gett mig en blåtira. Svider och värker runt högerögat så jag tror jag blir knäpp. Blää!!!

Så nu har jag fått spytt lite galla, nu känns de lite bättre i alla fall :) Tror att jag som plåster på såren ska ta och sno ihop en kladdkaka. Va grymt länge sen vi åt det och vi har sagt att vi ska ha lite mys ikväll så vad passar då bättre än en kladdkaka ;)

Dagen i övrigt har bestått av rengöring av äckelfrysen, blää vad skitig den va. Tycker inte om när jag måste hålla på å rengöra andras smuts. Blää! Men nu är den ren och fin och redo att användas :) Sen fick jag lite besök på eftermiddan i form av Karro, trevligt trevligt. Surrade lite skit och drack te. Är skönt när de kommer nån och hälsar på sådär, dagen går som lite fortare nu. Jag som tyckt att dagarna går i ultraspeed har börjat tyckt att allt går segt. Kan vara för att BF kommer närmare och närmare... :)

Tisdag

Två dagar kvar till Bf... men jag tror absolut inte det kommer att hända något. Har mentalt ställt in mig på att gå över tiden minst en vecka. Men för den sakens skull kan man ju ändå hålla tummarna att det ska hända nått snart :) Längtar så in i norden! Dock skulle de ha varit nice att få vara helt frisk först, men de verkar ju som segt med det. Jäkla nästäppa som inte vill släppa! Idag har jag gett mig den på att jag inte ska använda näsdroppar heller, får väl se hur det går. Får så ont i huvudet då jag inte kan andas normalt... Jaja, gnäll gnäll :)

Tro vad den här dagen har att erbjuda då? Har precis tagit en långdusch och ätit frukost och nu så sitter jag då här. Ska ju som sagt ta tag i våran nya frys och rengöra den, blää är inte inspererad alls. Men de är ju bra om den är rengjord så man kan starta upp den och flytta över allt från frysboxen. Se om allt får plats i den vilket jag betvivlar... I övrigt vet jag inte vad jag ska hitta på idag. Hade funderingar på att ta en tripp till stan men jag känner inte att jag ids. Vill bara vara hemma nu för tiden :) Men har inte täppan släppt tills imorn så är jag nog illa tvungen at åka ner för då måste jag på apoteket.

Ja de här blev ju ett roligt inlägg :) Ska göra nån nytta nu. Hade!

Lite uppdatering

Kom på att jag kanske skulle ta och uppdatera bloggen lite så inte alla tror jag är på bb :D För NEJ det har fortfarande inte kommit någon liten bebis :)
I fredags gick jag in i vecka 40, så idag är det 39+3. Vilket innebär att det inte alls är lång tid kvar! Känns skönt måste jag säga. Är minst sagt nyfiken på vad det är för liten filur där inne :)

Har varit full rulle på slutet, som vanligt haha. Blev en tripp till Birsta i fredags, en liten en på 11 timmar! Kan ju lugnt säga att jag var helt slut när vi kom hem. Men nu är det bortgjort och klart vilket är skönt. Köpte en bokhylla in till barnrummet som blev väldigt fint. Just nu är det lite tomt i den men de kommer... Sen blev det lite smått och gott från alla möjliga affärer. Lördan och söndan har bestått av grejning här hemma. Sen hann vi med en sväng upp skoterträffen här i byn med. Mysigt!

Idag har jag inte gjort många knop alls, skönt eftersom förkylningen inte har släppt helt. Efter frukost åkte jag till Jenny och Hugo där jag blev bjuden på fika. Mums mums! Måste sluta upp med allt det här fikandet sen bara. Ingen bra vana jag har dragit på mig :) Satt där ett bra tag och surrade. Hemma kockade jag lite middag och sen efter vi ätit och så så har jag bara legat och tagit det lugnt. Har haft en sån huvudvärk så jag har inte velat gjort nånting :(

Imorgon ska jag ta tag i vår nya frys nere i tvättstugan, den behöver en grundlig rengöring! Så det är mitt projekt för morgondagen, lagomt stort projekt tycker jag :) Försöker ta det lite lugnt nu på slutet ;)

Nä nu ska jag glutta lite på halv 8 hos mig, trevlig kväll!

Besökare

Kollade precis min besöksstatestik och i snitt har jag runt 50 unika besökare per dag. Då undrar jag alltså, vilka är ni? Några trogna läsare vet jag ju om men i det stora hela har jag ingen aning! Så det skulle vara skoj om ni lämnade en kommentar så man har lite koll ;)

Det slog mig...

Igår kväll när jag skulle till att sova så slog det mig...Bf är nästa vecka. Nästa vecka! När jag skrev i måndags att det var 10 dagar kvar så tänkte jag , ja visst 10 dagar det är ju inte så mycket. Men när det slog mig nu att det faktiskt är nästa vecka, på torsdag. OJ! De är väldigt snart haha :D

Tisdag

Mår lite bättre idag, med betoning på LITE...Men det går åt rätt håll i alla fall :) Kan som vanligt inte ta det lugnt som jag kanske egentligen borde göra. Nä jag har dragit igång en rejäl storstädning! Så idag blev vardagsrummet tipptopp med nya gardiner dessutom. Blårummet klart och badrummet har jag börjat med. Imorn hinner jag med sovrummet, barnrummet, hallen och de sista på toan. Så då är det inte så mycket kvar sen :)

Imorgon kommer HERAgänget hit med, skoj skoj! Sen tror jag inte jag hinner vara med något mer innan Liten har kommit :) Så otroligt konstigt de känns...

Nä nu ska jag snart gå och lägga mig och sova, är helt slutkörd. Hoppas på att få vakna imorgon och vara frisk...håll alla fingrar och tår för mig :)

10 dagar

Ja idag är det bara 10 dagar kvar till BF :) 10 dagar...kan inte riktigt förstå det. Nog för att man säkert går över tiden och så men ändå, även om det blir två veckor efter så är det ändå mindre än en månad kvar. Helt sjukt vad tiden går fort!

Idag fyller svärmor år med, grattis grattis till henne!

Nojig!

Natten som har varit har jag varit så otroligt nojig, va så rädd att bebisen skulle vilja komma. Inte för att jag inte vill att Liten ska komma, för det vill jag mer än nånting annat. Men jag vill verkligen inte att den ska komma när jag är så här sjuk! Mår fortfarande pyton minst sagt :( Natten har varit hemsk, har inte sovit nästan nått. Upp och kutat hela natten med en jäkla huvudvärk och ett evigt snörvlande och nysande. Blää vad less jag är nu! Sov i soffan i natt i alla fall för jag fick bättre vinkel för ryggen där. Nått som va possetivt i alla fall...

Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka kurera mig, ligga och se på tv. Men de kliar då fruktansvärt i fingrarna för jag vill dammsuga och dammtorka. Men förhoppningsvis är jag piggare imorgon och kan göra det då istället.

Älsklingen börjar gå på ett nyt typ av schema den här veckan med, vet inte rikigt vad jag tycker om det. Han är hemma nu och börjar inte förns klockan 2 och sen jobbar han till 12. Han tycker det är bra för han får passa på och sova lite mer. Det kan jag hålla med om är bra för det behöver han! Men för min egen del tycker jag de är ganska tråkigt att han är borta hela dagen och kommer hem så sent :( Men men, de är ju bara den här veckan sen har han två "vanliga" veckor. Blir nog bra tillslut :) Ska gå ner nu och kolla hur det går för honom, han är nere i källaren som vanligt. Tror han håller på att sätta ihop inredningen till tvättstugan...

RSS 2.0