Näst sista passet...

Sitter på jobbet ikväll. Har precis konstaterat att det här är näst sista passet jag jobbar nu under mammaledigheten. Har tagit helt mammaledigt i juli och augusti :) Så jag jobbar en lördag till sen är jag ledig (från ass jobbet) fram till september. Förstå vad underbart härligt!! Weeee :D

Igår var det en riktig toppendag! Jag och Alva åkte iväg redan på morgonen till Älandsbro för att hälsa på Liza och Amanda. Var där några timmar. Lekte, åt lunch, surra en massa och fikade. Sen packade vi in oss i bilarna och åkte in till Härnösand och gick på badhuset. Så himla skoj!! Alva var helt galen, noll respekt för vatten har hon, mer vild än tam. Dom har ju byggt om badhuset där så de va så fint, speciellt bra där inne där det är småbarnsavdelning. Fanns tre små pooler som satt ihop där det var nån rutchkana och saker som sprutade vatten m.m Vattnet gick väl ugnefär till midjan på Alva. Jag skojar inte om jag säger att hon säkert vurpa i under vattnet 50 ggr :) Å inte ett ljud...eller jo hon skratta :D Man tror ju kanske att hon ska bli rädd nån gång när hon åker under så där och inte tar sig upp själv på en gång. Men inte då! Mammas skrutt!!
Efter badet vinkade vi hej då till L och A och begav oss in till stan för att träffa Emma. Gick på stan en sväng och hittade morsdagspresenter och skor åt Alvis. Hon är helt galen i skor haha :) Blev bara en kort sväng på stan men de räckte så bra ändå. Sen blev vi bjudna på middag hemma hos min fina Emma. Superdupergod veglasange. MUMS!! Tyvärr gick tiden alldeles för fort och de kändes som vi blev tvunga att åka nästan på en gång... Alva blev ju som trötter då hon typ inte hade sovit nått alls på hela dagen förutom då vi åkte till Älandsbro på morgonen. Så vid 8 sa vi tack och hej till Emma och åkte hemåt.
Mycket bra dag kort sagt! Måste bli bättre på att åka iväg till Härnösand. Känner varje gång jag är där att jag saknar både alla vänner och staden i sig. Hade lugnt kunnat tänkt mig bo där. Men lugn bara lugn, jag älskar att bo i Helgum :) Men man kan få sakna Härnta för det ;) I sommar blir det allt en tripp dit uten barn...Få gå ut och festa lite och träffa på lite gamla bekanta kanske. Amenta, skeppet och rutiga....ett MÅSTE på sommarn :)

Imorgon är det crusing i stan med och vi ska, hör och häpna, gå ut. De va ju ett tag sen man va ute sist :P Men skoj ska det bli! Alvisen ska sova hos sin mormor och morfar för allra fösta gången. Så vi håller tummar och tår att det går bra. Sen på söndag blir det morsdagsfirande. Middag blir det uppe i min mormor och morfars sommarstuga, ska blir riktigt mysigt :)

Nää nu ska jag sätta mig och glo på nån bra film. Trevlig helg!!

Passade på...

att gå ut och fota nu då snickarna for iväg på lunch :) Tänkte jag skulle visa er hur det går ;)





Det går framåt i alla fall!!

Sen en liten bild på min skrutt :)


Igår...

såg det ut såhär hemma hos oss. Altanbygget går framåt och jag och Christer sådde lite gräs :)




Long time no see...

Ja här var det som ett tag sen man va... Just nu jobbar jag och har gjort alla mina arbetsuppgifter klara så då hamnade jag här. Sitter och lyssnar på melodifestivalen här på datorn för tydligen så har vi inte längre kanal 1 på tvn?! Jaja...de går ju lika bra med datorn :) Får jag ju två saker gjorda samtidigt om inte annat. Har med mig externa hårddisken så jag tänkte jag skulle bjuda er på en liten bildbomb. Men jag vet inte vart jag ska börja!! Har så otroligt mycket bilder som jag skulle vilja visa er :) Får helt enkelt inte vänta så här länge med att lägga ut bilderna...blir ju så otroligt svårt.

Åker tåg med kusin vitamin :) Alva skulle minsann med sova där i när Melissa skulle låna liggdelen :)




Födelsedagsbarnet!

 



Underbart härlig dag i vindskyddet!


 

 

Underbart härlig dag i vindskyddet!

I April var det dags för gourmemiddag på Gålsjö Bruk. Pappa hade fyllt 60 i januari och det var våran present till honom :) Dock dog kameran redan vid badet innan middan och levde aldrig mer den kvällen...

 

Sen tog vi oss äntligen iväg till Övik för att hälsa på Sandra och Moa. Mycket mysig dag som vi måste göra om snart igen!



Mamma/dottermys i soffan. Lillskruttan med sår på näsan då hon druttat på asfalten...



Skulle fota Alva med mobilen och skicka en bild till hennes farmor då hon åkte på bilen hon fått av henne. Men så fort man säger farmor så lyfter hon på tröjan för att visa sin mage :P



I April är det MÅNGA som fyller år! Bland annat Linda :) Här är födelsedagsbarnet med tre av fyra kusiner. Lilla Thea ville mest sova hon :P





Jag kuttade av mitt långa hår (snyft!!!)



Världens bästa städhjälp!!!!



Sötaste påskkärringarna i hela världen!!

 

 

Sedan hade vi en härlig påsk i Kårviken hos Lasse och Gun-Marie. Underbart väder och underbara människor!

 









 



Maj inleddes bra med finaste Melissas dop!



Vi åkte upp och hälsade på Christers arbetskollega och alla hans FÅR :) Bäääää :P



KusinMYS!









Och slutligen så bjuder jag på lite bilder från de senaste dagarna. Mobilfoton :)

Coolingen är ute när pappa håller på och sågar med motorsågen.



Alva med sin favvo!



Blev lite trött och vilade i grushögen. Mjukt och skönt!



Promenad!

 

Alva och jag satt nere i vinbärsbuskarna och lekte :) Utsikten är inte att klaga på!

 

Underbara vår!






Ja det där blev en bildbomb som heter duga! :D
Nu ska jag se på det sista av melodifestivalen och hålla tummarna hårt hårt hårt!!
Trevlig helg ;)

















































RSS 2.0