Finast i världen!



Min finaste goding! :) Stora tjejen på sin ett års dag.

Har otroligt mycket med bilder som jag ska försöka dela med mig av. Men man ska ha ork att sitta och lägga in bilderna med...och de har jag inte just nu ;)
Så ni får hålla till godo med den här helt enkelt!

Trött!!

Otroligt otroligt trött är vad jag är... Men är huvet dumt får kroppen lida, så är det bara. Måste verkligen börja gå och lägga mig i bättre tid på kvällarna. Att lägga sig runt 2 som jag gjort de senaste dagarna och sen kliva upp runt 6-7 är ingen jättehitt. Så nu idag känner jag mig mer död än levande faktiskt. Känner mig lite smått yr och har svårt att fokusera med blicken. Tror de är tröttheten samt det faktum att jag inte använder mina glasögon som gör det. Lite läskigt dock för de känns nästan som man är lite full :) Vilket jag inte är såklart!

Jobbar sista passet idag i alla fall innan mammledigheten. Wiiiii!!! :) Men jag ska ju inte vara borta helt och hållet heller...blir ju kvar här varanann helg plus lite tolkjobb då och då. Skulle tyvärr tippa på att det inte bli såå mycket av den varan. Är svårt när man måste fixa barnvakt hela tiden innan man kan tacka ja till ett uppdrag. Blir nog bättre på tolkfronten (hoppas jag) till hösten då jag har Alva på dagis. Hur som haver ska det bli underbart skönt att vara hemma i alla fall :) Dock blir inte veckan särskilt lugn för det :P
Måndag så börjar vi med ett besök hos fotografen. Ville egentligen ha tid på Alvas 1 års dag men de gick inte. Så det fick bli dagen innan. Spelar ju egentligen ingen roll :P Sen efter lunch så kommer Liza och Amanda på besök :) Ska bli superskoj! Va så längesen vi sågs nu! Sist va i början av december tror jag...
Tisadag är det ju födelsedag hela långa dagen :)
Onsdag har vi tid på bvc för 1 års kontroll och spruta. Samt att vi tänkte försöka hinna med babyrytmiken :)
Torsdag jobbar jag så då ska Alva vara hos sin farmor. För deras del blir det babysim :) Sen på kvällen kommer Gun-marie och Lasse (eller om lasse kommer på fredag) och stannar hela helgen. Längtas!!!
Fredag-söndag blir det bara en massa mys med nära och kära! Gillas!
Kort och gott...de blir nog en toppenvecka :)



Back on track!

Ja så var man då tillbaka till "vardagen" efter en vecka hemifrån. Härlig vecka med underbara människor :) Ångrar verkligen inte en sekund att jag tog på mig att jobba! Dessutom gick det riktigt riktigt bra att vara ifrån Alva. Självklart så saknade jag ju henne men inte så att det var outhärdligt. Hade helt enkelt inte så mycket tid till att fundera utan det var full rulle HELA TIDEN :)

Är inne på sista jobbveckan här på jobbet nu...har bara onsdag och söndag kvar sen blir jag mammaledig igen fram till september :D Lovely! Dock ska jag ju jobba varannan helg men de är ju ingenting haha. Sen vill jag ju såklart försöka tolka lite med :P Men i det stora hela så är jag mammaledig!

Nästa vecka fyller min lilla skrutt år med! Kan inte förstå att det här året har gått så snabbt...Min lillfröken blir ett helt år! Så i veckan blir det till att baka och fylla frysen :) För på tisdag är det kalas!
Många har frågat vad Alva önskar sig i present och jag hade tänkt och försöka göra en önskelista som jag gjorde till jul. Men jag känner inte att jag har tiden att sitta och kolla runt och leta bilder :P Så det får bli text bara...

* Grå kofta
* Tunikor
* Enfärgade taights i glada färger
* Böcker
* Aktivitetsleksaker, gärna sådana som låter och blinkar eller sådana som "ploppar upp" då man trycker på knappar.
* Dragleksaker
* Vagnleksak (Inte en mobil utan en sån som man sätter på "bågen" i vagnen.)
* Lavendelnalle http://www.bluebox.se/showinfo.asp?id=a07133&method=search
* Skor

Nää nu ska jag försöka sova lite...För imorgon när jag kommer hem blir det till att flytta in i vardagsrummet igen! Äntligen är det färdigt! Underbart duktig sambo man har :) Godnatt på er!

RSS 2.0