Sista april

Imorgon är det alltså sista april...kan inte fatta vart tiden tar vägen?! Morgondagen spenderas då i alla fall hos familjen N med många nära och kära. Blir god mat, en massa surr och sen en promenad bort till Forse och kolla på majbrasan. MYS! Hoppas på fint väder så man kan sitta ute och sola på dagen. Skulle va fint som snus de :)

På söndag är det första maj och dop för lilla Melissa. Ska bli väldans trevligt och om jag inte misstar mig så kommer de va helt galet med gott fika :P Huga jag som skulle bli nyttig och komma i form inför sommaren...hur ska detta gå? :D För mumsa ska jag minsan!

Idag eller snarare nu på kvällen så jobbar jag. Har precis kommit in från en skön kvällspromenad, härligt! Går av imorgon bitti så det är ett kort pass. Skönt med sånna med ibland :)

Den senaste tiden har det varit helt galet mycket...därför så dålig uppdatering med. Jag ska helt ärligt säga att jag inte känner att jag har tid med nånting. Min mage känner av det med tyvärr :( Så nu har min stressmage kommit tillbaka. Magen blev ju snäll i och med att jag blev gravid och höll i sig medans jag ammade. Men nu är det alltså tillbaka tyvärr, inge skoj alls. Men man får kanske ta sig i kragen och ta det lite lugnare och inte hetsa upp sig för allt. Jag har ju som en tendens att göra det. Tycker jag har mer inplanerat och mera måsten sen nu när jag blev mammaledig igen. Är inte det konstigt?? Då borde man väl ha det lugnt och skönt och bara mysa på?? Ska minsan bli skärpning på den fronten. Mera bara göra precis vad man vill...inte bara MÅSTEN.

Cami...vad händer med vårat vad?? ;) Regler ska vi bestämma ögonaböj! För nu är det dags haha :P 


<3

Mamma älskar dig skruttan!



PUSSS!!!!


Veckorna...

bara springer förbi! Jag hinner inte med...kan inte förstå att det redan är mitten på april. Vart tar tiden vägen egentligen?? Jag har alltid tyckt att tiden går så snabbt men sen Alva föddes så är det helt galet!

Har saker inplanerad mest hela hela tiden haha. Är det så det är att vara mammaledig?? Att vara mer uppbokad än då man jobbar?? :P De närmasta två veckorna...eller rättare sagt tills efter 1 maj är det fullt i kalendern :)
Först är det besök av Stina och Elias som står på schemat, ska bli såå skoj!! Sen är det firande av svägerskorna (stavas de så?? :P) HERA, påskfirande i Kårviken, lite jobb och så dop av lille kussen. Mycker skoj att se fram emot!

Kort inlägg bidde det efter en sån här lång tystnad... Får ta och skärpa mig ;) Eftersom den som klagat mest på detta är Linda så får jag väl ta och bjuppa på en bild med så hon blir lite nöjd och glad haha. Får bli en på Alva med fastra! ;)





RSS 2.0