Dagens mamma

På väg till barnmorskan. Dagens sf mått 27 och hjärtljuden låg på 146 :) Järnvärdet va liiite bättre än sist men alldeles för lågt och inget att hurra över. Gör allt för att de ska höjas men icke! Idag låg de på 109...


Buskruka

Kolla ögonen, de bara strålar bus om dom :) Föresten, ni som har lösen till andra bloggen, finns ett nytt inlägg att kika på där ;) Får inte till att länka nu från mobilen!


Surr

Gårdagens surr här hemma :)
Alva- Pappa! Jag vill ha en katt!!
Jag- Alva, vet du vad mamma vill ha? Mamma vill ha en hund :)
Alva- Pappa! Mamma vill ha hund, jag katt.
Christer- Hmm...men vad vill pappa ha då?
Alva- Pappa, du vill ha en gris!!

Älskade surrhöna vi har här hemma. Truten går i ett på henne och de är mycket roligt som kommer ur den. Älskade unge vad skulle jag göra utan dig!!

Övik/Sundsvall

Har börjat fundera fram och tillbaka på vart man kan tänkas vilja föda. Sollefteå och Övik har ju ett sammarbete så de är väl så att man ska till Övik när det är stängt här hemma. Men man har ju sammtidigt rätt att välja själv vart man vill föda. Och eftersom vi bor bra precis mitt i mellan Övik och Sundsvall så är ju inte avståndet nått man behöver fundera på. Har dock hört mer possetiva ord om Övik... De som gör att jag funderar fram och tillbaka är att papporna inte får stanna kvar på bb i Övik. De finns inte heller nått patienthotell som man kan flytta över till. Tycker de känns sådär att veta att Christer inte får vara kvar utan kanske måste åka hem redan några timmar efter bebisen har kommit. Pratade med en bekant som fick där ifjol och då hade pappan blivit hemskickad 3 timmar efter de att bebisen hade kommit för då var  besökstiden slut! Tycker de känns hemskt rent ut sagt. Kanske att jag är fånig men jag vill då ha Christer i närheten den absolut första tiden... I Sundsvall finns de ju alla fall ett patienthotell man kan flytta över till innan man känner sig redo att åka hem. Hmmm...svårt de här! Är det nån som har några erfarenheter att dela med sig av?? Både om Sundsvall och Övik... Help!!


Statistik

70 % av graviditeten har passerat (196 av 280 dagar)
Vecka 29 (28+0)
Kalendermånad 7
Trimester 3
84 dagar kvar till BF

Förstår ni?! 70 % är gjort!!! Jag hoppas restrerande tid kommer gå lika fort :) Längtas!!!!

Älskade ongar!!

Lördagsmys med kusinvitamin :)

 

 


Morgonmys i soffan

Trött mamma, pigg Alva! Myser framför Nicke Nyfiken. Älskade goskrutt! Tror de blir en tripp ute sen och efter Alva har sovit för dagen blir det kalas x 2. Trevligt!!


Busunge!


Besöks dag

Började dagen med att hälsa på Cami och fina lilla Tikko :) Åhh så sugen jag blev på en hund!! Man blir ju helt sjuk då man ser hundvalpar. Söt som attan va han då :) När jag kom hem så fick jag efter en liten stund besök av Jenny och Linda. Fika och en massa tjejsnack i soffan, mys! :) Sen va de dags att hämta upp Alvisen på dagis. Gofisan!! Blev att vara ute en sväng sen får de va så underbart härligt väder. Efter middagen fick vi besök av mor, far och Nathlie. Dom stannade drygt en timme och när dom svängde ut från gården så svängde svärmor in :) Skiftbyte! Alva va mycket nöjd ska jag säga. Så hon fick mysa med farmor ända fram tills hon skulle sova. Dom satt och myste i soffan och såg på Alvas favorit för tillfället, Emil! Så igår va en social dag :) Me like!!


Mamman igår :)

Vecka 28 (27+0)


Älskar dig!


Ont i handen

Nu för tiden om man ber eller säger nått till Alva som hon inte vill göra så får man svaret: Jag kan inte, jag har ont i handen. :) Dum är hon inte haha :D


Frustrerande

Har flera gånger nu försökt blogga från mobilen men de vill sig inte. Vet inte vad som har börjat trilskas?! Synd då jag har haft flera fina bilder att bjuppa på....Jaja kanske löser sig. Frustrerande är det då i alla fall!

Älskade Alva

Hade en supermysig dag igår. Alva verkligen älskade Drakborgen :) Skönt att pappan är som en klätterapa så mamman kunde sitta och vila och titta på. Blir allt en tur dit längre fram då Pyret har kommit med. Känner att jag med vill busa runt med skruttan :) Sen blev det middag på Max, mycket poppis!! Älskade unge vad glad jag är att jag har dig!!


Spark spark

Alva fick känna Pyrets sparkar för första gången ikväll. Först la hon sig och kramade magen och myste så ett tag. Men sen kom hon på att bebisen skulle få känna hennes fötter med :) Hon gav mig några små sparkar men som tur var inte hårt haha. Älskade unge!! Hon kommer bli världens bästa storasyster!


Tisdag

Herregud nu är det en ny vecka igen. Eller ja de va de ju redan igår eftersom de va måndag då. Men veckorna går så himla snabbt!! Tycker mest det är måndagar och fredagar :) Snart är det påsk med och med det lär väl tiden gå ytterligare lite snabbare. Härligt! Betyder ju att det snart är sommar och till sommaren kommer bebisen. Längtar längtar längtar!!!!


RSS 2.0