En kväll på stranden...

Sista kvälen i Turkiet bestämde vi oss för att gå ner till stranden för att fota lite. Varför ja är dum nog med att vänta med det till sista kvällen...ja de är en bra fråga. Självklart började det regna när vi var där!! Så regn och två busiga barn som bara ville kasta sand resulterade i inte såå många bilder :P Men jag bjuder på några i alla fall ;)












Turkiet

Hemma efter en underbar vecka i Turkiet. Varmt och skönt har vi haft det :)


Alva 1 1/2 år <3

Igår blev skruttan hela 18 månader. Min lilla, stora tjej :) Förra veckan besökte vi bvc för spruta samt vägning/mätning. Sprutan gick bra trots några tårar. Damen mäter nu 84,5 cm och väger 12,1 kg. Har en surrfrisk liten donna som bubblar på mest hela tiden. Förut innan dagis låg teckenspråket före talet men nu tror jag faktiskt det är tvärtom. Hur som hellst så surrar hon en hel massa på båda språken vilket är superkul :) Böcker är stora, stora favoriten just nu, hon kan sitta och läsa (hellst Nicke Nyfiken) hela dagarna om hon får. Sen teletubbies är en väldigt bra sak det med :) Alva har som sagt börjat dagis och det går mer än bra. Hon fullkommligt älskar att vara där. Hur skoj som hellst! Vilket mamman tycker är otroligt skönt :)
Bjuder på två bilder från igårkväll....en övertrött tjej som inte alls ville sova samt en sunkig mamma haha :D





Igår 18 månader och imorgon första utlandsresan :) Imorn bär det iväg. Ska bli underbart skönt måste jag säga. Nå grymt med resfeber har jag bara vilet är lite jobbigt. Är nojjig över precis allting....men de ger förhoppningsvis med sig när vi kommit iväg ;)

Dumma mage :(

Ni som känner mig vet att jag praktiskt taget jämt haft problem med min mage. Vet inte hur många doktorer jag besökt och undersökningar som jag gjort genom åren. Men medans jag var gravid med Alva och medans jag ammade så hade jag hör och häpna nästan inga problem alls. "Mag"mässigt mådde jag riktigt bra. När jag slutade amma så började det smyga sig på nästan på en gång. Kännde först att jag inte längre kunde äta mjukt bröd igen och sen har det bara fortsatt. Jag blir så jävla less!! Nu de sista veckorna har det varit värre än någonsin. Så den här veckan har jag till större delen levt på flytande. Undantag av en sallad igår och en sallad idag. Idag klarade magen inte av det och jag fick tokont :( Ska de va så resten av livet att jag ska leva på soppa och herbalife?? Kul liv! Är precis som om magen inte klarar av så många lagade mål mat under en hel dag som man äter. Sen kanske det har att göra med att jag har börjat jobba fullt igen och att jag förnodligen är lite mer stressad. Är mycket känslig mot det med. Även om jag inte tycker jag stressar medvetet så har jag ju väldigt många järn i elden. Jobb hit och dit med en massa flängande i bilen, lämna/hämta Alva på dagis och få dåligt samvete om dagen för henne blir för lång. Suck...nu tycker ni att jag klagar en massa och JA de gör jag. Men jag måste bara få häva ur mig lite. Är bara det att man hade blivit så bortskämd med att få må bra så de kom som en chock när man börjar må såhär igen. Blää säger jag bara!

På tal om en helt annan sak så åker vi på semester till helgen. Ska bli skönt med lite värme :)

Liiite stora :)

Hittade härom dagen Alva sittandes i hallen och provade mina nya stövlar :)


Alva

Älskade lilla skrutt, grattis på namnsdagen :) Mamma älskar dig mest av allt!


Testpilot...

Är med och tävlar om att bli testpilot på AKTA GRACO BeLogic!
Tävla du med!!
http://smartsontestpilot.se/belogic/bli-testpilot/

Här kan ni se en informationsfilm om bilbarnstolen
http://www.youtube.com/watch?v=i8jS_AE-WXA

Stolen ser verkligen toppenbra ut, har fått bra i tester och verkar lätt att montera. Är ju i behov av en bra stol till eftersom vi har två bilar! Så nu håller vi tummarna stenhårt!!!!!! ;)





RSS 2.0