Slöardag

De är precis vad jag har idag och de är såå skönt. Ibland måste man faktiskt få ha dagar då man inte gör många knop. Bara att få vara och ta det lugnt. Känns inte som om jag har hunnit andas sen jag kom tillbaka från Portugal. Allt har bara öst på i ett snabbt tempo och jag har knappt hunnit tänkt att jag har kommit hem. Så nu när veckan började med en ledig dag så tyckte jag att jag faktiskt kunde få ta det lugnt :) Ska tvätta lite och eventuellt ta en promenad. Sen blir det till att sno ihop en middag och ikväll sak jag på HERA träff med tjejerna. Ett perfekt avslut på den här dagen känns det som.

Kollar runt på lite resor medans jag smågluttar på tvn, vi har ju tänkt åka utomlands om två veckor. Ska ta en sista minuten har vi tänkt men som det ser ut nu så vill ju aldrig priserna sänkas. Tycker dom är alldeles för dyra! Men som de känns nu så strunatar jag snart i att dom är dyra, vill bara få komma iväg. Vi har ju inte riktigt haft nån riktig semester i sommar då vi har fixat med huset hela sommaren. Så det skulle vara helt underbart att få komma iväg!

Nu ska jag ta och gå ut och hämta posten och sen slänga in lite tvätt. Hade gott alla!

Portugal i bilder



Magen den bara växer


Portugal

Tidigt imorgon bitti bär de av mot först Stockholm och sen Portugal. Ska inte dit privat utan i jobbet och för tillfället känns det sådär... Med snudd på att jag verkligen inte vill fara! Men de går nog bra bara man kommer iväg. Har gått och blivit så jävla flygrädd bara, huvva. Så nu kommer det vara tyst här på bloggen ett tag. Kommer hem igen den 21 och då åker jag direkt på jobbet...så jag slutar där på tisdag morgon den 22a..längtar redan om jag ska va ärlig :)

Nä nu ska jag göra bort det sista och sen sova, ska upp alldeles för tidigt imorgon. Hade gott alla, kram!

HERA

Gårdagen va den bästa kvällen på länge, oj så otroligt skoj jag hade :) Hade lite tjejkväll med HERAtjejerna i Cissis stuga. Vi surra en massa, åt thaimat och spelade spel och sov sedan över. Hur mysigt som hellst! Jag skrattade så jag hade ont i magen, helt galet skoj va de. Tyvärr glömde jag helt bort att knäppa några bilder så dom får ni klara er utan.
Tack tjejer för en toppenkväll!

Tack

Tack för alla fina gratulationer!
Kan berätta för er som är nyfikna att jag nu är i vecka 15 och mår toppenbra, känns skönt nu när folk börjar veta och man inte måste "spela" hela tiden. Sen att man inte måste gå och hålla in magen är ju också rätt så skönt ;)
Beben är beräknad än så länge till den 11 mars men vi har inte varit på ultraljud än så vi får se vad vi får för datum efter de :) Ska bli så otroligt spänande att gå på ultraljud! Men vi måste vänta ett bra tag till, inte förns i slutet på oktober blir det. Men den som väntar på nått gott...

Tack åter igen, de värmer gott :) Kram!

Barnvagn

Igår tog jag och Katarina en liten tripp till Ö-vik och inhandlade en barnvagn. Är så himla nöjd! Ble väldigt hastigt för det va ju absolut inte tänkt att vi redan nu skulle köpa någon vagn. Dessutom så hade vi tänk att köpa en ny och inte en begagnad. Men datanörd som man har gått och blivit så satt jag ju och gluttade på blocket och rätt va de va så dök den upp och va för bra för at vara sann :) Vagnen va använd i bara 6 månader och under dom månaderna så va den väldigt lite använd. Så den ser helt enkelt oanvänd ut! Så då sparade vi in några kroner där med och det sitter ju inte fel ;)
Så det blev en Emmaljunga smart duo -08 sport carbon!




Tack Katarina för all hjälp igår, utan dig hade jag varit minst sagt lost :) Tack!

Nu så...




kan jag ju äntligen visa presenten som jag fick av Cami :) Visst är det sött!!!
Kändes så konstigt bara att få barnkläder, kändes inte riktigt som om de va till mig. Men de va de ju hihi :)
Jättefina är dom då i alla fall. Tack så mycket vännen!

The secret is out...




I'm pregnant! :)

TACK

Tack underbara snälla Cami som har hjälpt mig och fixat bloggen så fin. Du är bäst!
Love ya!

Promenad

Har precis varit ute på promenad med Jenny och lilla Hugo :) Så otroligt härligt väder så man måste ju passa på. Va ute och gick i lite över en timme och de va såå skönt. Helt underbart! Jag behövde verkligen rör på mig kände jag. Hellst efter gårdagen när de blev så mycket god mat och sen efter min dåliga sömn i natt. Så nu är jag pigg och glad igen :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen så jag blir ännu mera pigg :) Efter de bär de av till Kim och Linda en sväng för att se om dom är nå bruna. Kanske avslöjar en hemlighet eller två med haha :D Vid fem så bär de av ner till Terra för lite mat innan vi ska gå på bio ikväll. Låter som den här dagen blir helt perfekt. Me like!

Nu börjar huset bli klart snart med... hör och häpna men allt verkar nu vara färdigmålat! :) Helt otroligt va! Så lovely så de finns inte. Allt ska torka bara så ska Christer snickra ihop allt, han har gjort en sida nu och de bli så fint. Duktig min älskling ;) Så inom några dagar är nog allt klart, äntligen.

Nä nu ska jag dona lite och sen är de duschen.

Trött

Igår va jag iväg och jobbade hela dagen, åkte strax före 1 på dan och kom hem bra precis till 1 på natten. Gick riktigt bra och de va skoj att vara iväg. Men tänk om jag hade kunnat få sova ut nu då på morgonen. Nä då vaknar man före 8 och kan helt omöjligt sova nått mer. Less jag blir då! Så istället klev jag upp, tänkte att jag kan ta mig en tupplur fram på dan sen istället. Annars kommer jag att vara hemsk hela degen om jag inte får sova nåt mer :)
Ska ta och göra i ordning frukost snart med för nu börjar jag bli hungrig. Mums, frukost är bland det bästa jag vet. Skulle nog nästan kunna säga att jag kan äta hur mycket som hellst då haha.

Tack Emma för att du ställde upp och surrade med mig i telefon nästan hela vägen hem, hade nog somnat efter vägen om det inte va för dig. Så tack för pratstunden mitt i natten ;) Tur man ha några kompisar som är nattugglor :D

Nä frukost va de! Ha en skön söndag. Kram!

Nyfrisserad och tråkigt väder

Imorse var jag hos frissan och klippte mig lite, med betoning på lite :) Ville bara fräscha upp mig lite och känner mig väldigt nöjd med mitt hår för tillfället. Så de vart bra med lite toppning bara. Lockigt hår fick jag med för hon fixa till det efteråt...blev fin fint.

Tråkigt väder är det idag med *sucka*! Jag skulle ju ut och gå med J & H men de är regn i luften hela tiden. Så vi har skjutit på det fram till lunch så länge. Så innan dess ska jag gå ut i garaget och måla lite brädor, går nog snabbt...max en halvtimme. Skönt att det inte är så mycket :)

I eftermiddag när Christer slutar så ska jag ner till Långsele och hem till bror och hämta lite saker. Innan vi flyttade till huset hade jag alla mina saker förvarade där. Så några saker som vi inte fick med oss i flytten är kvar där, typ en tvättmaskin, en byrå med spegel och lite påsar med kläder. Tänkte göra tomt på saker där nu...är skönt att ha alla saker på ett ställe. Byrån har jag ju dessutom tänkt att ta och måla om någon dag, ska bli vit och fin :) Tänkte ha det i rummet vi ska renovera i höst. Blir prefekt där inne, kommer bli sååå fint :)

Nä nu ska jag bege mig ner i garaget och måla undan allt så det är gjort. Ha en bra dag, kram

Barnmat

Inatt hade jag tydligen dragit av Christer hans kudde (den han sov på). Han hade såklart blivit lite irriterad och frågade vad jag höll på med. Till svar fick han att det faktiskt va barnmat där i :D Haha vad mycke tokigt man kan drömma :)

Ha en bra dag allihopa <3

Present!

Fick en sån fin present idag av Cami :) Världens bästa är hon! Dock tänker jag inte riktigt än berätta vad det är... inte än i alla fall. Men väldigt fin va den :) Bild kommer sen...

Har precis varit hos mammsen och fått håret färgat. Så nice att var mörkhårig igen, är lixom mer jag. Nu inväntar jag bara min klipptid på fredagmorgon och sen så kanske man ser riktigt fräsch ut i huvve :) Höstsnygg haha! Egentligen kanske de va lite dumt att tona håret en vecka före man far utomlands men de struntar jag i. Hade de inte varit för att jag skulle på bröllop så hade jag nog hoppat det men man vill ju inte komma dit och se ut som en skata! Nää de blev nog bra som de blev, nöjd är jag för tillfället i alla fall :)

Nu blir de sängen för jag är såå trött och imorn är de ju faktiskt jobb. Så natti natti på er alla. Kram!

Provar på...

att byta blogg ett tag. Ska se om denna fungerar bättre än min förra. Får se vad jag beslutar mig om...just nu så har jag lite svårt att hitta men det löser sig nog. Sen ska jag flörta med Cami så hon får hjälpa mig att fixa nån roligare bakgrund. För den här var ju inge skoj :)
Nää nu ska jag göra lite nytta här, ut och måla lite. Efter de blir det en tripp till staden med Cami, kika lite och sen ta en fika. Mums mums vad jag längtar :) Efter de blir det ett kort litet möte ang Portugalresan jag ska på om två veckor. Ikväll tror jag att jag ska åka upp till mamma och se om hon kan tona håret på mig med. Kan inte se ut så här nå längre!

Och föresten...jag har en hemlis ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0