Snyggt!

Visst har jag ett fint öga :) Hostade så jag sprängde blodkärlen i måndags. Börjar ljusna nu och är inte lika rött men istället så "rinner" de neråt och då syns de mer. Jaja, tur man inte ska på nå galej den närmsta tiden :)


Lite...

lika är vi nog allt :) Jag och Alva höll på att rota i lite lådor och hittade gamla kort. Är nog bra precis lika gammal som Alva är nu på den där bilden.


Mammas prinsessa!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195624937.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195627274.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195627274.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195627274.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195627274.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195628758.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_195628758.jpg" class="image">


Vecka 25 (24+4)

Bjuder på två magbilder! Men eftersom jag har två rödsprängda ögon så får ni bara med en nacke ;)


Njuter av värmen

Jag sitter på bron och lapar lite sol. Orkar inte göra många knyck idag. Men lite färg på sig borde man väl kunna få. Christer underhåller skruttan lite. Har tagit fram hennes trehjuling vilket blev väldigt populärt!!


Som en urvriden trasa!

Japp, precis så känner jag mig! Ingen skön känsla kan jag be att få tala om.
Det onda i höger öga har förflyttat sig till vänster. Men imorn så kanske jag är hyfsad på båda? Vågar man hoppas?! Halsen är som ett öppet sår och jag hostar som en galning. Täpp i näsan har jag blivit igen med...
De som är bra är att skruttan känns mycket bättre idag. Efter rejält med sömn både under gårdagen och idag så känns hon som sagt piggare. Fortfarande hostig men inte lika snorig. Dock så matstrejar hon fortfarande. Tack och lov för Proviva säger jag bara!! För de går att peta ner som tur är.
Hoppas på att vi båda är bättre imorgon så man kan få vara ute en sväng och få i sig lite frisk luft.
Är dessutom bjuden på våfflor hemma hos svärmor imorgon och de skulle inte sitta fel. men man vill ju inte smitta ner alla andra så vi får se hur de blir med den saken.
Nää jag tror faktiskt jag ska satsa på att gå och sova nu...visst klockan är precis slagen 8 och de är lördag. Men sömn är bästa medicin så jag tror vi kör på de! Natti natti!


Testar...

att blogga från mobilen! Ska se hur de här blir hehe :) Bjuder på en bild på min älskade lilla skrutt. Morgonmys i soffan till Maddicken :)


Sjukstuga igen

Alltså nu är jag less, riktigt riktigt LESS. Kan man få va frisk nån gång kanske?? Hur skulle de va??
Alva har fått världens hosta och har feber lite titt som tätt. Matstrejkar gör hon dessutom! Tur hon alltid går att peta i vätska. Hon älskar ju att dricka som tur är :)
Själv har jag fått världens rethosta och tappat rösten. Låter bedrövlig! Som om inte de vore nog så har jag fått ögoninflamation på ena ögat. Just ögoninflamation är nått jag har väldigt lätt att få så jag brukar ha de typ en gång om året. Men de här vet jag inte de är. Nå så hemskt va ont de gör! Brukar de ju verkligen inte göra på de här sättet. Sen så forsar de verkligen ut var! Höll sig ganska lugnt under dagen men nu på kvällen så är det helt galet. Trycker jag lite ovanför ögat så kommer de hur mycket som hellst :( Ser allt i en dimma. Huga! Tror faktiskt jag ska gå och lägga mig alldeles snart och försöka sova bort lite av de här...Ska bara beställa lite gardiner på jotex först. Trevlig helg på er alla. Håll tummarna för att vi får bli friska i helgen!


Paradisbadet

Alvas födelsedag började med en tripp till Övik och Paradisbadet. Underbar dag med en massa bus och stoj! Alva var helt lyrisk!! Mycket bra födelsedag! Låter bilderna prata för sig själv...






Här säger hon: Snälla pappa, åka igen! Igen!!!!




Håll...

tummarna stenhårt åt mig i eftermiddag är ni snälla...


Svamp

Ja...jag har en liten svamp här hemma, vid namn Alva. Snacka om att suga åt sig precis ALLT man säger! De är verkligen till att vakta tungan. Idag råkade jag säga:
- Ahhh, jag blir galen!
Så resten av dagen/kvällen har de låtit att: Mamma är galen, mamma är galen. Dock säger hon lika mycket att hon är galen eller pappa är galen. Så de va inte bara jag som åkte på de :)

Blev en kort jobbsväng idag med. Gick faktiskt över förväntan! Dock tror jag att jag gick rejält minus på kuppen. Passade på att shoppa lite och fick med mig två par mammajeans/leggings och en huvtröja från hm. Tyckte jag att jag va värd!!

Imorn blir de mys med dotra och sen på lördag åker jag och Christer med vänner till Södra Berget för att gå på Wallmans. Lite mer shopping står på schemat, äta gott, sova som en prinsessa och ha allmänt trevligt. Me like!!

Less

Så otroligt jävla less på den här förkylningen!! Den släpper ju aldrig! Har legat i över en vecka nu och den ger ju inte med sig. Känns som om mitt ansikte sakta men säkert mosas. Sån jävla värk i käkarna och bihålorna hela hela tiden. Hade tänkt klara mig utan alvedon idag men se de gick absolut inte. Tycker inte alls om att trycka i mig en massa värktableter men de bara gååår inte. Blä blä bläääää. Ska försöka distrahera mig själv genom att baka lite kakor nu... hasselnötskakor med smörkräm. Hoppas dom blir bra.


På begäran

Så kommer här en magbild, tagen idag alltså vecka 22 (21+5?). Värdelös kvalite! Måste verkligen köpa en fjärrutlösare till systemisen!



Kollade precis på bilder från när jag va gravid med Alva. Var större i vecka 14 då haha. Förstår inte riktigt hur de är möjligt. Att de kan bli så olika...

Måste...

bjuda på några gamla bilder. Tömde pocketkameran idag och den tömmer jag inte så ofta så några bilder är ett par veckor gamla. Först ut är på tårtbagerskan Alva några dagar efter alla hjärtans dag. Hade lovat henne en tårta den dagen men de blev så set innan vi var hemma så hon var så trött. Men här var hon i action :)



Självklart skulle tårtan ha ljus med!



Observera hennes fina nya mössa som hon vägrade ta av sig. Mamman älskar att köpa mössor och Alva är helt galen i att ha dom på sig :D

Sen en bild på linslusen och pappan när vi var i vindskyddet uppe på Utskovet.



Sen härom veckan satte jag och Alva igång att baka till hennes födelsedag. Hon var väldigt duktig på att smörja formen, den va välsmord vill jag lova!!



När man har varit så duktig och hjälpt till så får man ju såklart smaka på smeten med. Här stående framför spegeln :)



Sen fick jag diskhjälp med.



Sen några bilder på dagens tutt-unge!! Hon klarar sig sååå bra utan tutte på dagis men så fort hon kommer hem är de ramaskri om hon inte får den. Försökte verkligen trolla bort det hela men idag gick jag bet...






Bus i snön

Bilder tagna för nån vecka sedan.





Finbesök förra söndan





Amanda och hennes mamma Liza kom och hälsade på. Mycket trevligt! Tjejerna lekte som aldrig förr!!

Allvarlig sötnos



Dagens Alva

Såå nöjd över att ha flätor i håret, precis som Pippi!



Satte sig och la sitt bamsepussel helt själv för första gången! Stolt Alva och mycket stolt mamma!



Tvingade med pappan på en promenad så han fick dra Alva. Har inte just nå ork i mig men kände att vi alla kunde behöva lite frisk luft. Bob är grejer de tycker Alva.







Väl hemma blev de lite fika på bron i det härliga vädret. Brago och saft, mums!




Namn

De här med namn är ju en intressant fråga. Hur skoj som hellst verkligen! Jag funderar nog lite varje dag på vad våran lilla skrutt ska heta :) Vet inte om alla tänker så men jag vill i alla fall att det ska passa bra ihop med det första barnets namn. Pojknamn har vi ett som vi verkligen verkligen tycker om. Så där funderar jag inte så mycket. Men tänk om namnet inte skulle passa Pyret då?? Flicknamn finns de väldigt gott om som jag tycker om. Men ända sen Alva föddes har jag haft ett som jag gärna skulle vilja ha på hennes syster. Men de kan ju vara samma sak där...att det inte passar. Har ni några förslag? Nått ni tycker passar fint ihop med Alva?


Disco

Japp de är vad det är inuti min mage. Pyret lever rövare som aldrig förr :) Nu till och med syns det utanpå! Mys! Älskade lilla skrutt så efterlängtad du är!


Klick Klick

Klickade hem en ny mobil till mig själv. Ringer för alldeles för mycket i månan så ett nytt abonemang va på sin plats och då blev det en ny telefon med. Längtar till den kommer hem :) En Iphone 4S blev det!

Eftersom Christer och Alva är på kalas hos svärmor och äter gott så tyckte jag att jag va värd nå gott med. Så jag la mig här i soffan med en stor kopp te med honung och en tallrik marängsviss. Mums!!


Sjukstuga

Jaha, så åkte man dit då. Dunderförkyld med feber, blää säger jag bara. Helt trött och slut i kroppen! Lämnade Alva på dagis för ett tag sen så nu har jag ätit frulle och kikat runt lite på internet. Tror jag ska gå och lägga mig och sova några timmar innan de är dags att gå och hämta henne igen.
Konstaterande som jag inte tidigare gjort...när du har fler än en arbetsgivare har du karensdag på varje arbete. SKOJ! Blir minst 16 timmars karens av den är förkylningen, möjligtvis 24 timmar. Hej då kära lön!!!

Grattis till svärmor som fyller år idag med. Jag firar här hemmifrån men skickar sambo och vilde med paket ;) Hoppas du får en fin dag!


RSS 2.0