Blää

Blev så otroligt besviken alldeles nyss. Inga glad alls :(

Syfte?!

Vad är de för mening att komma överens om nånting om man ändå bara blir överkörd...???

Måndag MORGON

Oj vad jag känner att jag inte är van att kliva upp tidigt på morgonen :P Bra jag får mjukstarta lite nu innan jag ska börja jobba. Har ju blivit så bortskämd med att sova när Alva oftast är en riktig sjusovare. Idag är kusin A här, hans dagis är stängt. Därför har jag varit duktig och klivit upp i tid idag, Alva hon ligger och snarkar fortfarande. Just nu sitter vi och tar det lite lugnt i soffan, ser på playhouse och äter mandariner. Hoppas att det blir en fin dag så vi kanske kan ta och vara ute lite. Skulle va trevligt :)

I eftermiddag så kommer Liza och Amanda hit från Älandsbro. Ska bli riktigt skoj att få rå om dom, och ända tills imorgon dessutom! Alva och Amanda ska ha pyjamasparty :P Ikväll blir det klädparty, me and i och sen imorgon ska vi på badhuset med tjejerna. SKOJ!!!!

Ja ikväll är det som sagt Me and I party här på Strandvägen :) Ska bli riktigt skoj! Har sett ut en klänning som jag ska köpa till Alva. Såå fin! Är det någon som vill komma som jag har glömt att fråga så är det bara att hojta till!!

Nä nu ska jag fixa lite frulle åt oss, eller förbereda i alla fall. A vill vänta tills lillaA är vaken med :) Söt!

Amning och jobb...

Amning ja...jag slutade amma i söndags :) Känns lite tråkigt men ack så skönt! Visst saknar man den där speciella närheten men det är fasligt skönt att inte vara så otroligt bunden längre. Min lillskrutt börjar ju bli stor nu! :) På tisdagmorgon åkte jag iväg för att jobba och det kändes såå konstigt att inte träffa Alva där på morgonen. Tidigare när jag har åkt att jobba så har jag ju alltid tagit upp henne så hon fåt äta och sen har hon fortatt att sova. Men nu behövdes ju inte det...Mycket underligt kändes det måste jag säga! Blev jobb både tisdag och torsdag för min del. Så Christer va hemma och va pappaledig i tisdags och sen så va Alva hos sin farmor igår. Så på två dagar blev det ca 12 timmars bilkörning :P Nice! Eller inte :D Men de är tur man är van att köra mycket...
Nästa vecka är sista veckan innan jag börjar jobba på riktigt igen! Förstå...1 november är snart här...jag som tyckte det va länge kvar på min mammaledighet. Men det kommer nog gå bra, bara man kommer in i det. Har ju tur som har ett sånt bra schema som jag har. Var 4e vecka är jag ledig 8 dagar i sträck :P Så då blir det en massa Alva och mammamys! Den veckan ska Christer jobba som vanligt så de blir perfekt, sparar en massa föräldradagar ;)

Snart är det helg igen med, tiden går så fort så fort...Fredag imorgon ju! Morgondagen kommer spenderas uppe hos mor och far. Mamma fyllde år i tisdags men eftersom jag var borta och jobbade då så bestämde vi att vi skulle dit på fredag istället. Så de blir trevligt :) I övrigt vet jag inte vad helgen har att erbjuda...återstår att se...

Nästa helg är det i alla fall dags för Ladies Night i Övik med HERA. Fy fabian vad skoj vi kommer ha!! Längtas!!!!!

Bjuder på en bild på min lilla badtjej från i måndags ;) Trevlig helg på er!!


Söndagkväll

Jaha så va den här helgen slut med! Eller egentligen tycker jag den här dagen har kännts som måndag så då tog ju egentligen helgen slut igår! Christer har jobbat idag därav måndagskänslan...

I övrigt har helgen varit mycket nice. Fredan blev en mycket lugn kväll där jag satt själv hela kvällen. Alva sov så duktigt och Christer med haha. Han däckade i soffan kvart över 8 den tröttmössan, så han va väldigt roligt sällskap sådär på fredagkvällen. Men han hade jobbat jättemycket i veckan och sovit dåligt så de va inte så konstigt :)

Lördan åkte vi ner alla tre och gjorde stan, kollade lite tapeter på Åhmans och handlade. Sen kom M-J, K & A hit och åt tacos med oss. Mycket trevligt! Efter middan blev de en massa surr, smakråd på lite tapeter, marängsviss och film (The proposal). Filmen va mycket rolig måste jag säga :) Hela dagen hade det blivit såå lite sömn för Alva så jag trodde hon skulle slockna tidigt. Men se där hade jag fel! Visst hon va trött vid halv 8 som vanligt och somnade i sin säng så snällt. men efter ca 10 minuter så var hon pigg som en lärka och ville minsann inte ligga i nån tråkig säng och sova. Så hon fick sitta med oss i soffan och se på film :) Där satt hon som en liten solstråle och lekte och hade sig fram till typ 10! Sen fick jag henne äntligen att somna igen. Sötnöten där :)

Idag har jag och Alva myst på för oss själva mest hela dagen. Nu på kvällskvisten åkte vi en kort sväng till Långsele och hälsade på L, K & M. Lillkussen hade växt en hel del :) Hon blir bara sötare och sötare för varje dag tror jag! Goskrutt! När vi kom hem så va Alva bra trött men när hon väl hamna i sängen va de exakt samma sak som dagen innan! Vad är det här!? Jaja, hon är ju som nöjd med att sitta och mysa med oss i soffan med...Inge grinig ingenting utan vill bara sitta och kramas (och helst dra mig i håret!). Så vid halv 10 blev det natt för henne... Jag som tyckte de hade börjat bli så skönt med lite egentid på kvällen :D

Har beställt en MASSA kort alldeles nyss med från Crimson...drygt 300 kort haha. Ja har INTE börjat med Alvas album än och de här är tredje gången jag beställer kort. Blir ju skoj att börja när man har drygt 500 bilder att välja och vraka mellan :P Duktigt Jennie!!

Nää nu ska jag joina Christer och Alva som sover så sött...ska bara gå ner i källaren först och hänga lite tvätt.
Natti natti!!

15/10-10

Grattis Alva på din 7 månadersdag! Mamma älskar dig <3


Växaperiod??

Känns som om Alva inte gör annat än äter och sover numera. Äter som en häst gör hon! Hon tänker bli stor och stark min lilla tös. Just nu ligger hon och sover inne på våran säng och har sovit i lite drygt två timmar nu... I vanliga fall sover hon ju alltid ute i vagnen men med risk för att hon idag flyger iväg så får hon sova inne :P En flygande bebis känns inte som nån hit haha. Alvarligt talat, de blåser som bara den ute idag! Sånna här dagar är det inte så roligt att bo så nära vattnet, nä fy bublan.

Imorgon är det fredag den 15e, Alva blir då 7 månader! Ojoj vad tiden springer iväg...

Nää ska man försöka göra nån nytta kanske?? Har som inte vant mig vid att hon sover så här länge och mycket så jag kommer mig inte för att göra nått...

Mys och bvc

Ikväll har det blivit en massa massa mys. Lillskruttan har ju gått och blivit förkyld stackarn :( Så det har blivit till att tagit det lugnt idag. Det enda vi egentligen har gjort idag var att vi åkte ner på bvc i morse för vägning och mätning. Alva blir ju 7 månader på fredag och jag vill veta vikt och längd för varje månad så då hade vi fått tid idag :) Hon hade dragit iväg en del på längden och mäter nu 68 cm och väger 7390 g. En lång smal donna vi har :)

Nu på kvällskvisten har vi fått myst med sötaste lilla dino. Vårat lillhjärta!



Nu ska jag gå och krypa till kojs och försöka ta igen lite förlorad sömn. Håller tummarna att stumpan får sova bättre inatt och att inte näsan bråkar så med henne... God natt!

Förslag tack...

Christer har kommit på att vi bums ska renovera vardagsrummet nu i höst. Visst...jag vill jättegärna ha ett nytt snyggt vardagsrum jag med....OM jag bara visste hur jag ville ha det som! Jag brukar alltid ha nån ide men just nu står det näst intill tomt. Så då tänkte jag höra om det är nån som vill komma med nått förslag :P För er som inte vet hur det ser ut här blir det ju lite knivigt hehe. Men ni som vet kanske har nått tips ;) Golvet kommer att åka ut i alla fall och in ska ett nytt klickgolv, mörkt med stavar. Har funderat på fondvägg...en eller flera? Vad tycker ni? Vi har ju så många olika vinklar i detta rum så det kanske skulle funka med flera väggar. Sen...ska man ha samma i matsalsdelen med eller ska det vara nått annat där?? Hjälp mig!! :D


Joo...om ni går in här så finns de gamla bilder där :) Det enda som är skillnad i vardagsrummet nu (förutom att det inte är jul nu hehe) är att öppenspisen är vit! Kolla kolla... http://jenniep.bloggagratis.se/2009/01/

Från söndag och framåt...

Lite uppdatering av veckan som gått...

Förra helgen hade vi Alvas kusin Anton som sov över här. Mysigt som bara den! Fick rå om honom från lördag på dan tills sent på söndagkväll. Gillas! På lördagen kom även lillkusin Melissa med sin föräldrar och åt middag hos oss. Mycket trevligt med en massa surr och lite spel :P
På söndag morgon blev Alva väldigt glad när hon upptäckte att Anton fortfarande var här :) Anton är en stor favorit :D De finns ingen annan när han är i närheten, han får hennes totala uppmärksamhet! Så då satt dom i sängen och såg på barnprogram och myste. Goungarna!!



Efter frukost blev det en härlig promenad i det fina vädret!



På måndag va det dags för babysim igen och den här gången följde Alvas mormor med :)



Tisdag blev det en tripp till Huggning för att hälsa på Liza och Amanda. Mycket roligt som vanligt!



Goungarna lekte på bra! Alva var lite grining den där dagen bara och ville sova mest hela tiden :P Men så kan de ju vara ibland :)

När vi kom hem från Huggning kom Hasse hit på besök på kvällskvisten. Självklart va grabbarna grus tvungna att prova spelet vi hade köpt för Antons räkning :D Men de verkade passa även dom som handen i handsken haha!



Onsdag va vi åter igen på babyrytmiken. Mycket skoj!! Alva tycker det är roligt med alla sånger, musiken och framför allt alla barn. Så det där är nånting vi verkligen kommer att fortsätta gå på :)

Torsdag hade vi en LUGN dag, mycket mycket skönt efter allt flängande. Så då blev det en massa lek inne på Alvas rum med hennes nya leksaker :)



Fredag så jobbade jag så då va Alva hos sin mormor nästan hela dagen. Sen blev vi alla bjudna på middag där sen med. Mycket snällt och GOTT. Mums! Mammas mat är nog alltid den bästa :)

Idag är det då lördag och den här dagen har spenderas i ett kallt Sollefteå. Vi har gått på höstmarknaden idag. Skoj men som sagt väldigt kallt, brrrr... Köpte strumpor till Alva, tunnbröd och några munkar. Mer blev det inte :)
När vi kom hem så provade Alva sin dinodräkt hon fick av Jonte när hon föddes. Nu passar den perfekt!!





Tittar man noggrant på sista bilden kan man se Alvas två små bissingar med :) Lillskruttan håller verkligen på att bli stor!

Ikväll har hon och jag myst på själva för Christer är borta med nå kompisar och kommer inte hem förens imorgon. Därför har jag lagt Alva inne i våran säng inatt, är som mysigt och ha henne nära när jag är själv :) Så jag va alldeles nyss in och snusa på henne. Hon sover så gott så!

Nu ska jag lägga mig och se på en film som jag skulle ha börjat med för över en timme sen..de blev lite sent de här haha.

Fortsatt trevlig helg på er!!














Älskade goskrutt!



I fredags va vi uppe hos mamma och pappa och åt middag. Johan och Anna va med där och Anna hade som vanligt kameran med :) Här är resultatet, världens finaste modell och mycket duktig fotograf!

Svar...

till Sandra och Sofia :)
Ni undrade hur länge Alva sov... ja imorse blev det då halv 7! Men de tack vare att hennes käre far råkade väcka henne. Så annars hade jag tippat på att hon hade sovit till 8. I vanliga fall somnar hon halv 8 och sover till typ 9. Men jag skulle tycka de va bra om vi kom upp vid 8 och att det blev en tidigare kväll. Dagen blir så mycket längre om man tar sig upp i tid hehe :)

RSS 2.0