Hilda!

Börjar fundera på om vi inte har döpt Alva till fel namn...hon borde nog heta Hilda istället. VILDA HILDA :) Herregud vilken fart de har varit på henne idag. Hon är överallt!! Gofisen där :) Hon har blivit så duktig på att stå nu, har världens balans. Stod bra länge idag och lekte inne med sin spis, såg så sött ut. Laga lite mat :P
Tog och badade henne nu på kvällskvisten. Hon låg inne på köksgolvet och grejjade med nå leksaker när jag gick in för att förbereda i badrummet. Ropade på henne flera gånger att hon kunde komma men hon va INTE intresserad. I vanliga fall kommer hon krypande på en gång för att se vad man håller på med. Men sen startade jag vattnet för att fylla badbaljan och då jäklar blev det fart :) Hon älskar att bada!! Så sen kan jag lova att hela badrummet va blött. Hon plaskade och hade sig för fullt. Sen kom hon på att hon skulle stå i baljan. Hon har tagit tag o kanten förut och rest på sig...men inte så här! Gick ju inte att få henne att vara still. Hon ställde sig säkert upp 30 gånger! Och inte att hon reste sig och stod kvar och höll i sig...nää hon reste sig helt upp och släppte kanten och stod där och såg såå nöjd ut :P Sen skulle hon promenare runt runt i baljan. Busunge! Han med att ta en bild i alla fall när hon nån sekund satt still på rumpan...


<3

Älskade gofis, vad jag älskar dig :)


Tar tillbaka...

de jag sa om att Alva önskar sig en pulka. Hennes käre far va och köpte en när han var i Sundsvall i fredags :) Så de har hon redan!

Älskade familj

När jag fyllde år så fick jag ett stort paket av Christer och Alva. När presenten var urtagen blev kartongen en rolig koja :P





Men de är jobbigt att leka, så sen blev det en liten tupplur i soffan :)



Älskar er!

Önskelista

Nu är det några som har undrat vad Alva önskar sig i julklapp. Här kommer några förslag :P

* Kläder från storlek 74-80. Exempelvis...
       
De 4 första är från Lindex och den sista från Kapp Ahl

* Bobycar

* Pulka

* Pekböcker
* Leksak som man spänner fast på bågen i vagnen. (Nån som fattar vad jag menar hehe..)
* Aktivitetsleksaker
     
* Byggklossar, hårda och mjuka



Man skulle nog kunna hålla på i evigheter. Finns ju såå mycket fint/roligt :)


Tydligen...

så ska man uppdatera här då och då :P Har fått lite klagomål hehe. Såå vad ska man säga... Jobbar gör jag idag. Har jobbat dygn varannan dag i en och en halv vecka nu. Sista passet som ass för den här veckan idag, går av imorgonbitti. Sen hem en snabbis och pussa på skruttan :) Sen bär det av på lite tolkning. Men i helgen har jag sagt stop för jobb, då ska jag njuta av ledigheten. Lördag får jag rå om Alva helt själv för då ska Christer jobba. Sen på söndag åker vi till Älandsbro för att fira Amanda som har fyllt ett samt spana in deras nya HUS. Ska bli så spännande att se. Man lär väl bli helt sjuk och vilja sälja sitt eget och börja om från skratch :P

Har varit otroligt trött idag efter en väldigt orolig natt. Man blir ju så förvånad när det blir nånting med lillfröken, man är ju så van att hon sover som en liten ängel hela tiden. Men i natt var hon inte alls glad, var ledsen och grinade fram till tre. Stackars liten håller på och få både en 3:e och en 4:e tand och dom är inte alls nå roliga :( Men de går nog snart över. Lilltjejen håller på att bli stor! Igår gick hon sina första steg utan att hålla i nånting. Tre steg två gånger :) Men jag tycker allt hon kan ta det lite lugnt och ta och lära sig krypa först. För där har hon en väldigt fin hasa/åla/krypa stil hehe :)

Fyllde år förra veckan med, huvva vad man börjar bli gammal. Trevlig dag hade jag i alla fall med massa besök, fina presenter och god tårta. Gillas! :)

8 månader igår och BVC idag

Ja som sagt..igår blev lillskruttan hela 8 månader. Tiden går så otroligt fort! Hon har börjat krypa lite mer nu, så skoj att se :) Och imorse hittade Christer en tredje tand på väg. Den här gången i överkäken :) Så lite grinig är hon allt idag, men tro jag de..måste ju göra riktigt ont ju!
Idag blev det en blixt visit på bvc för vägning och mätning. Sist vi va där när hon va 7 månader så va hon 68 lång och vägde 7390 gram. Har tyckt att det känns som om hon har blivit riktigt tung nu på slutet! Och mycket riktigt :) Lilltjockisen hade lagt på sig drygt 1,5 kilo! Så nu är damen 70 cm lång och väger 8805 gram. Min skruttunge!

Ladies Night

Ladies Night va blande det roligaste jag har varit på på länge! Vi hade grymt jäkla skoj :) Åkte upp tidigt på lördagen, gick och shoppade på stan och åt god lunch. Sen till hotellet där vi gjorde oss i ordning och satt och surrade. Till 6 var vi på plats för mingel. Fick en välkomstdrink och sen lyckades jag, K och C får håret fixat hos wellas frisörer. Nice! Lite senare var det dags för middag och vi blev visade till våra platser. Jag visste ju att vi hade köpt de näst dyraste biljetterna men jag hade inga förhoppningar direkt om våra platser. Fick nästan en chock när man fick se vart vi skulle sitta :) Om jag säger så här...vi hade nog inte kunnat komma närmare!
Bjuder på lite bilder ;) Men ni får hålla till goda på grabbarna. Har inte frågat tjejerna som var med om det är ok att lägga ut några på dom...











Sa jag att vi hade bra platser?? :D

Tack tjejer för en helt fantastiskt rolig helg!!!

Inte klaga!

Har haft en lugn och härlig dag på jobbet. Man har det egentligen för jäkla bra... En tripp till Kramfors, kikat på Dollar, ätit lunch ute, tagit en härlig promenad, lagat gomiddag och nu ska jag lägga mig i soffan med LITE karra en julmust och glo igenom några skivor med One Tree Hill säsong 6. Ska man klaga då va? Nä tyst med dig stinta!

Men jag saknar Alva, de gör jag!

GRATTIS!

Stort stort grattis älskade vänner!!

Välkommen till världen du lille prins :)

Finaste!



Älskade ungar!

Hemligheter

www.lillalyckliga.blogg.se/hemligheter

Underbart!

Måste bara få säga att helgen va den bästa på länge! Återkommer med mer detaljer sen när jag har möjlighet att lägga upp bilder. (Sitter på jobbet nu) Men såå jäkla roligt hade jag!! Tusen tack tjejer för en toppenhelg!

Hemligheter

www.lillalyckliga.blogg.se/hemligheter

RSS 2.0