Gott slut!

Så va det då sista dagen på det här året, 2009. Om man blickar tillbaka och tänker på året som har gått så måste jag nog säga att det har varit ett mycket bra år. Vi har hunnit gjort mycket på huset, varit utomlands två gånger, varit på bröllop och blivit gravid :) Ja de har varit ett toppenår! Hoppas att 2010 kommer att bli ett lika bra år det, just nu känns det som att det kommer bli det bästa året i mitt liv. Vi får väl se vid nästa år när jag sitter med facit i handen.

Just idag och just NU så jobbar jag, men bara fram till klockan 5 sen bär de av hemöver. Då blir det till att snabbt hitta några lämpliga kläder och sminka tills sig lite så man ser lite party ut. Sen bär de av hem till Patrik och Linda för lite fest :) Blir nog nice de!

Nu ska jag och T börja göra oss lite nyårsfina i håret :) För Ts del så tror jag de går fin fint men för min egen återstår de att se, mitt hår är inte riktigt vad det brukade vara. Mycket bångstyrigt och svårt...att jag dessutom inte ens kan bestämma mig om jag vill ha det lockigt eller rakt gör ju inte heller saken bättre. Jaja..de får bli vad det blir.

Ha en riktigt trevlig kväll nu gott folk och fasten inte klockan är 12 än så säger jag GOTT NYTT ÅR!!!!


Onsdag

Dagen före nyårsafton och idag ska jag till stan med Cami en sväng. Blir nog nice men de hade gärna kunnat få vara lite mer human temperatur ute. Är -22 grader ute nu, brrr... Jaja, bättre än -30 som det va igår :) Idag blir de som sagt en sväng på stan, ska kolla på lite små saker, lite kläder och en present tror jag. Sen hoppas jag på att få med mig Cami upp på Åhmans för att titta på tapeter till barnrummet. Känner att jag behöver lite smakråd...
Efter stan så blir det middag hos svärmor, me like :) Så skönt att slippa laga mat själv! Ja de va väl min dag i det stora hela. Tror jag måste sätta lite fart nu och klä på mig och fixa undan, tänkte hämta Cami strax efter halv 11 och klockan är snart 10. Jag är den ständige tidsoptimisten ;)
Ha en bra dag!

...

Har sovit dåligt i natt med, ont i fogarna, sammandragningar och en Liten som bara vill leva rövare :) Då är det inte lätt att sova! Känns som jag har varit vaken nästan hela natten. Jaja, tur man är ledig då så man kan ta det lugnt och inte göra många knop. Har bara ätit frukost och tittat på lite tv och nu ska jag gå in och måla lite lister en snabbis. Imorn blir det en repa ner till stan med Cami så jag hoppas jag får sova bättre inatt annars är jag nog smått död imorn. Ska bli skönt att komma ut en liten sväng, titta lite i affärer och ta en fika. Mys!
Sen på nyårsafton jobbar jag men har tagit ledigt från 5. Så då blir det snabbt hem och svida om för fest hos Patrik och Linda. Känns otroligt sönt att man inte behöver fixa nått innan, inte laga nån mat ingenting. Bara snygga till sig själv, dra på sig ett par skor och sen gå. Me like! Sen att det är gångavstånd hem gör inte saken sämre :) Känner på mig att jag kanske inte riktigt kommer orka hålla igång lika länge som dom andra.
Efter nyår har jag bara TVÅ arbetspass kvar, sanslöst lite ju! Jag jobbar dygn på lördag och sen ett dagpass på måndag. Sen slutar jag...sen ska jag inte jobba mer som ass förns tidigast i november! De är ju helt galet länge tills dess! Känns bra konstigt måste jag säga :) Men SKÖNT! Skönt att få vara ledig och bara ta det lugnt, känner att jag ha bra mycket mindre ont nu när jag kan ta saker i min egen takt. Så ska jag passa på att hälsa på lite folk med som jag inte träffat på ett tag. Måste ju passa på nu när man är ledig och sen så när bebisen har kommit så tror jag inte jag är så sugen på att åka nån stans på ett tag. Så en tripp till Östersund blir det ABSOLUT, både för att hälsa på Lasse & Gun-Marie och Lisa & Janne. Sen så surrade Lisa om att komma hit en sväng med, låter fin fint tycker jag :) Så ska jag följa med Cami upp till Umeå nått här framöver med, måste ju få se hennes lght! Sen så har surrat så om flera affärer som jag skulle gilla där så de är ett måste :) Ska försöka trycka in en tripp till Härnta med, där har jag ju flera kära vänner som jag vill se. Japp en tripp tilll Härnta måste de bli :)
Sen ska jag och Christer åka nått till Birsta här framöver. Byta lite julklappar och sen köpa lite småsaker till barnrummet hihi. Såå skoj att köpa bebissaker :) Ska köpa sängen, lite sängkläder och några andra småsaker. Skoj skoj! Tänkte försöka passa på att träffa Ida då med en sväng. Är helt sjukt vad man har alla vänner utspridda över hela Sverige. Så mycket enklare det hade varit om ala bodde på en och samma plats! Vad säger ni kära vänner, kan ni inte flytta hit till Helgum ;) Och ändå har jag bara babblat om dom som bor nära nu...har flera jag skulle velat hälsa på nere i södra sverige med. Men jag inser mina begränsningar...

Nä ett ryck med penseln va de!
xoxo

Ett rum med utsikt...



När jag vaknar på morgonen och sätter mig upp i sängen är det den här utsikten jag ser :)
Bilden är tagen för drygt en månad sen innan det hade hunnit blivit kallt och is på sjön. Tittar jag ut nu på morgonen så är det vitt vitt vitt, även de vackert. Jag älskar att bo i Helgum!

Så va glada julen slut slut slut...

Ja då var julen över för det här året, har gått i en rasande fart måste jag säga. Tjofs och så va det över! Men jag hade i alla fall en superhärlig jul med mycket mys :)
Julafton firades hemma hos oss med Christers familj. God mat, en massa paket, tomten kom och vi spelade spel. Kort sagt en supertrevlig kväll!
Juldan va vi uppe hos mina föräldrar för att fira med min familj. Samma sak där...god mat och paket. Ingen tomte tittade dock upp men så va de ju faktiskt juldan med och inte afton ;) Tittade på gamla filmer som vi lånat från mormor och morfar. Några redan från 60-talet :) Riktigt skoj!
Annandan blev det lugnt så lugnt här hemma, gjorde inte mycket alls. Såå skönt!
Gårdagen bara svepte förbi den. Älsklingen jobbade så jag va solo hemma. Eller solo och solo...de kom folk mest hela tiden haha. Jag klev upp och åt frukost, hinner inte mer än svälja sista tuggan så ser jag att Patrik och Linda kommer på skotern. Så jag bjöd in dom på lite fika och vi satt och surrade ett tag. Trevligt! När dom ska till att åka så kom Cami :) Ännu mera surrande, en liten promenad i det svinkalla vädret, skottade lite eftersom de hade snöat nått enormt mycke, mera surr med cami och drack lite te. Sen när hon åkte hem så hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. Klockan 5 åkte Christer och jag iväg för att plocka upp Jenny och Daniel och sen bar det iväg till Terrassen. Så gott med en pizza efter all den här julmaten, mums! När vi va mätta och belåtna så drog vi oss iväg till bion. Såg sista delen av Stieg Larssons triologi, Luftslottet som sprängdes. Helt ok film men som vanligt så jämför jag ju så mycket med böckerna. Men tyckte nog den här va bäst av dom...kan dock vara för att det nu har gått ett tag sen jag läste böckerna. De hade det ju inte när jag såg dom andra två filmerna... Jaja, sevärt va de då ABSOLUT! Trevligt sällskap hade man ju bessutom se de va en toppenkväll, tack för det!
Idag har jag varit segare än segast, inte gjort ett dyft! Har sovit som en riktig kratta inatt, så enorm mycke sammandragningar och en Liten som haft motionspass mest hela tiden. Så därför låg jag till halv 12! :) Har forsatt på samma visa hela dagen med sammandragningar så därför har jag tagit det lugnast möjligt. Man får de ibland haha :) Men nu kommer snart älsklingen hem från jobbet så då ska jag försöka va lite social och fixa nån mat. Hade gott och GOD FORTSÄTTNING!

Hemligheter

www.lillalyckliga.blogg/hemligheter

Måndag igen

Då var det en ny vecka igen då, tiden bara springer iväg. Tänk att det är julafton på torsdag! Ofattbart!! Men samtidigt tycker jag det är väldigt skönt att tiden går fort, då är det mars snabbare :) Imorse va jag först hos barnmorskan. Gick bra där, lyssnade på Liten, mätte magen och tog massa prover. Efter de så åkte jag iväg för att handla. Hade ju planerat det där så bra att jag skulle gå där i godan ro. Ja visst, de va inte så mycket folk så jag kunde linka på i min egen takt. MEN...de va ju måndag morgon och dom fick påfullning på typ ALLA varor. Så de va mycket som jag skulle ha som inte fanns på hyllorna men som dom sa att dom hade ute på lastbilen...Gick där i en och en halv timme, vilket är mycket då konsum onte är såå stort. Men inte hade varorna kommit in för det..Så jag struntade i en del och får helt enkelt ta dom sakerna i Långsele imorn då jag slutar att jobba istället. Blir nog bra det med :)

Är lite lur över min lön den här månaden..tycker den blev så liten..Brukar räkna ut redan månaden innan hur mycket jag ska få och antingen minns jag ju HELT fel eller så saknas det nästan 4000 kr...Hmm..får nog ta och sätta mig ner och räkna lite igen.

Snart kommer Stina hit och hälsar på, blir nice för de va alldeles för länge sen vi sågs. Hoppas hon är fika sugen för de är jag haha. Sen i eftermidag ska jag baka lite julgodis och göra lite mer jul. Upp med alla tomtar och grejer! Kanske hinner med en vända med snabeldraken med hoppas jag. Är skönt att ha det bortgjort så jag kan ha tisdag och onsdag till matlagning och bakning ;) Mys med jul!!!

Snart va denna jobbhelg slut!

Japps, den drygaste veckan på mitt 4veckors schema börjar lida mot sitt slut. Konstigt nog har den gått i en rasande takt och de gillar jag :) Har varit en bra vecka där det har hänt saker mest hela tiden. Idag har det dock varit toklugnt, men de har varit precis i min smak för jag hade inte orkat något annat. Har varvat dagen med städning och tv tittande. Har städdag här på jobbet på söndagar, i vanliga fall så brukar jag ta det på kvällskvisten och dra undan allt på nån timme eller två. Men som det är nu så kan jag inte stå upp så länge åt gången utan att få ont. Så därför har det blivit väldigt uppdelat idag :) Dammtorkat, vila, gjort lunch, vila, diska, vila, middag, vila, diska, och så har jag fortsatt :) Tur man har den möjligheten! Men nu börjar dagen gå mot sitt slut och jag är klar med alla arbetsuppgifter. Nu återstår bara ett kort arbetspass på tisdag morgon och sen är jag ledig fram till nyårsafton. Ska bli underbart skönt!

Imornbitti ska jag till barnmorskan igen, blir skoj att höra Liten igen och se om h*n växer bra. Sen har jag massa frågor och funderingar med så det känns skönt att jag ska dit.
Efter de ska jag åka till Konsum extra och handla bort all julmat vi behöver. Känns skönt att kunna passa på klockan 9 på morgonen då det inte är så mycket folk. Då kan man gå och strosa på i sin egen takt där ett tag utan att bli stressad. Vi ska ju vara hos oss på julafton men har delat upp maten lite, de vill säga lite knytis. Känns så underbart skönt måste jag säga. Nu har jag bara saker att göra som går att förbereda väldigt bra och dessutom inte så många saker. Det enda jag tänker vänta med att göra på självaste julafton är janssons för den tycker jag är godare när den är nygjord :) Men den går ju så snabbt att göra ändå så det är ingen fara. Längtar faktiskt till all julmat :) Har inte ätit nått juligt alls än så länge. Jaha, tänker säkert ni...vad äter en vegetarian på jul som är så speciellt då? :) Men jag har faktiskt ganska många saker som jag äter och som inte brukar göras annat än till jul. Så jag längtar :) Jag ska äta sakta och NJUTA. Mums!

Måste ju berätta att jag träffade min kusin uppe hos mamma igår. Hon hade med sig sin lille pojke på 7 månader, lille Rasmus :) Så underbart söt liten kille! Känns helt overkligt att jag ska få ha en alldeles egen snart...Ja jag tror inte jag har fattat det riktigt...LÄNGTAR!

Havandeskapspeng

JAAAAA!! Jag fick beviljat! Känns så otroligt skönt att äntligen har fått ett besked. Att få veta att man nu inte kommer behöva jobba så länge till. Underbart! Dock vet jag inte hur stor del jag får beviljat...antingen får jag 3/4 eller 1/2. Hoppas på 3/4 såklart...annars blir det VÄLDIGT lite pengar. Men om jag har räknat rätt så borde jag få de jag hoppas på. Men just nu orkar jag inte bry mig så mycket i det, är bara så skönt att veta att jag får sluta nu i januari. Jobbar sista passet som assistent den 4 januari :) Tolkningen får jag dock fortsätta med och ska försöka göra det så långe jag orkar. Kommer ju vara en helt annan sak nu att ta på sig ett uppdrag då och då när man är ledig i övrigt. Så jag hoppas jag orkar hänga med på den fronten ett bra tag till. Vill inte vara borta från tolkningen för länge :)

Nu sitter jag och väntar på E och T, vi ska åka till Sundsvall idag och julhandla lite. Blir nog en lugn och skön dag, lite shopping, fika och en smarrig middag har vi planerat in. Nice!

Hmm...

Har suttut och gått igenom en MASSA kort, väldigt skoj :) Hittade en bild på mig från då jag nyss hade klippt mig. Skulle inte vilja ha riktigt så kortt igen men lugg...de är ju faktiskt väldigt snyggt... Jag vet att jag egentligen inte ska klippa för jag vet att jag blir helt galen. Har nämligen två virvlar i pannan... Men de gör så mycket, de blir som mer frisyr. Blir hur som haver ingenting förns bebsien har kommit och jag gått ner och ser normal ut igen. Men ändå..vad tycker ni??


Föräldrautbildning

Fick brev hem igår om föräldrautbildning, startar den 18 januari. Ska bli skoj skoj skoj :) Roligt att se vilka mer som ska ha runt samma tid och sen få lite mer kött på benen. Dom skickade med ett program och allt verkar vara intressant. Hoppas det är det med :)

Nä nu ska jag göra ett ryck och gå ner och slipa lite. Ha en bra dag!

Imorn...

är jag ledig! Skönt ska det bli :) Har haft ganska ont hela dagen så det ska bli skönt att få vara hemma imorn. Har dock lite jag ska göra men det går ju att ta i en annan takt än när man jobbar. Har tänkt göra klart skänken imorn så att bara knopparna återstår. Dom hade jag tänkt köpa på fredag :) Sen ska jag ta och baka lite imorn med. Fick recept på en superenkel god kaka idag som jag tänkte baka. Ska bara ändra lite på den, ska va russin i och det tycker min käre sambo inte om. Så jag tänkte hacka i choklad istället och hoppas på att den blir ännu mumsigare.
Nä nu ska jag göra klart det sista här på jobbet och sen gå och lägga mig så jag är utvilad och pigg imorn.
Tudles!

Världens bästa svägerska och vän!



Hittade en sån fin bild på mig och Katarina så jag gatt lägga upp den :)

Tack för att du finns min vän!

Trött och slut...

Helt färdig idag måste jag säga, pust... Allt började egentligen igår då jag plötsligt inte blev så pigg alls :( Va på Antons uppvisning på dagis när jag plötsligt börjar kallsvettas och mår lite halv illa. Sen när jag står och filmar så är det som om allt vänds upp och ner bara och de blixtrar framför ögonen. Kunde knappt andas så jag gick och satte mig och tog det lite lugnt och efter ett tag kändes de hyfsat igen. Men så när jag va på väg att gå så händer de igen och då värre. Sprang bara ut så jag skulle få lite luft. Huvva va superotäckt, fick nog lite smått panik... Så igår blev det till att vara hemma från jobbet och ta det lugnt. Sov som en stock fram till halv 1 :) Kändes lite bättre sen men va fortfarande lite småsnurrig under resten av dagen och hade ont i huvudet.
Eftersom jag skulle upp riktigt tidigt och dra iväg till Ösd på tisdag morgon så tänkte jag att jag skulle sova i tid. Jo tjena :) Det va bara jag som tyckte det, inte bebisen :) Liten hade världens gymnastikpass inne i magen i natt! De va helt omöjligt att somna haha. Somnade väl nån gång närmare ett tror jag och sen har jag legat och vridit och vänt mig mest hela natten. Men konstigt nog så va ja inte såå trött när jag klev upp halv 6.
Sen bar det då av till Ösd och lite tolkning. Slutade jobba klockan ett och sen blev det en SNABBIS på stan. Hade verkligen velat åka och hälsa på både Lisa och Lasse och Gun-Marie men de fanns helt enkelt inte nån som hellst tid till det :( Får bli en annan gång!
Åkte över Kälarne hem och va in på tyg affären där och där blev jag och Maggan ett tag. Men då kom vi också hem med julklappar och nya köksgardiner till Maggan :) Inte dåligt!
Trots att jag tycker jag har försökt tagit det lugnt idag så är jag helt slut! Måste ha sett bra utpumpad ut med eftersom expediten på Kapp Ahl sa åt mig att gå och sätta mig i deras fotölj och vila ett tag :)Hon tyckte inte det såg ut som jag andades alls :) De gjorde jag ju så klart men med lite möda haha. Nää så nu blir det tyvärr ingen slipning av skänken ikväll som jag hade tänkt. Ska nog bara ta och vila för imorn är det ett hektiskt dygnspass som väntar. Jag hoppas verkligen jag får havandeskapspeng för jag är såå trött... Har jag inte hört nått på torsdag så ska jag ringa och höra med dom. Håll tummarna för mig är ni snäll ;)
Nä nu blir det en Jennie på soffan. Tudles!

Some light...

Ja jag ser lite lite ljus i allt detta mörker :) Fick fortfarande inga papper från Gävle idag *sucka* men istället ringde jag försäkringskassan och vi kom fram till en hyfsad lösning. Så jag hoppas den duger så länge så dom kan sätta igång och besluta om jag får havandeskapspeng eller inte. Sen får jag bifoga blanketterna från Gävle så snart jag får dom. Förstår inte vad det är som ska ta så förbaskad lång tid!! Skickade exakt samma papper till 4 olika platser exakt samtidigt. Två fick jag tillbaka redan förra veckan, en i början av den här veckan och ett har alltså inte kommit?? Konstigt! Jaja, nu är allt skickat till försäkringskassan i alla fall så nu känns det som om jag kan börja andas igen :) Därav det lilla ljuset i mörkret ;)

Annars snurrar allt på i en ohyglig fart, ska de fortsätta så här så kommer jag ha en bebis innan jag ens hunnit tänka att det är mars :) Men de är bra de. Dock kan de få lugna ner sig lite nu och inte bli jul allt för snart. För jag är då INTE klar med nånting. Vill julbaka lite mer, pyssla, och framför allt få julklapparna klara :)

Ikväll är det idolfinal :) Blir tjejkväll här hemma med Emma för gubbarna våra ska på nån bastufest. Blir nog bra de, skoj med tjejkväll!

Nä nu ska jag göra ett ryck här hemma så jag kan ligga och lata mig ikväll ;)

Trevlig helg!!

Dålig uppdatering

Japps har inte skrivit på snart två veckor, jag vet... Men jag har alldeles för mycket att göra för tillfället. Håller på att bli knäpp över allt strul med försäkringskassan, blir så otroligt stressad. Sen i övrigt är det ganska mycket just nu...

Stockholm va i alla fall toppen. Myspys med Nattis :) Horseshow, New moon och en MASSA shopping.

Idag blir det sundsvall med älsklingen, ska julhandla för fulla muggar. Får se hur det går för på sista tiden har jag haft så ont. Så de blir till att ta det lugnt idag, hur de nu ska gå till :) Ska ha på mig bältet jag fick av Jenny i alla fall, de hjälper lite. Håll tummarna för att jag inte går av idag hahaha.

RSS 2.0