Busfia

Stövlar, trosor och t-shirt de är melodin :) De är bara bus i den här donnan för tillfället!!!


Vecka 34 (33+0)

My god va tiden går snabbt!! Men jag klagar inte, absolut inte :) Längtar såå efter dig lilla bebis. Storasyster längtar minsann hon med en hel del. Pratar varje dag om hennes bebis som snart ska komma :)


23.30

Kan de bli så mycket bättre?!


Premiär för i år

Mina fina! <3


Älskar dig!


Underbara kvällar


Middagsgäster

Fick rå om Thea och Katarina idag. Gillas! :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_202862940.jpg" class="image">


Tvättat...

lite bebissaker :) En filt, några bodys, byxor, strumpor och mössa. Så mysigt att pilra på! De mesta är från då Alva va liten men nått nytt vill jag ändå ha med till bb. Så en body, de multirandiga sparkbyxorna och filten är nya till lilla Pyret :) Sen tror jag att jag ska försöka hålla mig tills han/hon har kommit. Är så mycket roligare att handla när man vet vem de är till! :)


Vecka 33 (32+0)

Jag känner mig som en softis dagarna i ända :) Älskar mina nya mjukisbyxor haha.


Skoj skoj

Va på spec mödravården igår och när jag va klar med mitt ärende så frågade dom mig om jag inte hade lust att göra ett tillväxtultraljud. OM jag ville!!! :) Så himla mysigt att få se Pyret igen. Dom hade nån gubbe här med ny utrustning till deras maskin så jag tror dom behövde en försökskanin. Ingen blev gladare än jag! Skrutten växte då som den skulle och vägde nu omkring 1840 gram :) Hjärtljuden låg denna gång på 141. Så underbart mysigt att få se dig min lilla skrutt! Men nu vill mamma snart träffa dig på riktigt ;) Snart bara 7 veckor kvar till bf...


Härlig dag


Mys

Storasyster myser med magen :)


Rackaronge

Blev en eftermiddag uppe i lekparken på dagis. Alva sprang runt och sa att hon va en rackaronge :) De är inte utan att jag kan hålla med haha.


Min lilla bebis

Alva hittade åt babysittern idag och tyckte den va minst lika mysig nu som för två år sedan :) Mammas gofis! <3


Äntligen

Korten till ramen har äntligen framkallats och hamnat på väggen. Inte en dag försent!


Kvalitetstid

Fick rå om goaste lilla guddottern igår :) Sötaste solstrålen!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1356544/images/2012/pic_202086856.jpg" class="image">


Härligt

Mellis idag ute på altanen. Härligt att bara kunna öppna dörrarna och gå ut utan att behöva slå på värmen. Alva älskar att vara där ute. Underbart!


Efterlängtat!!

Fick ett efterlängtat kuvert med posten idag...Matstafetten!! Så himla spännande det ska bli :) Vi är med för första året. Har försökt övertala Christer i flera år och nu äntligen gav allt tjat resultat. Hihi så skoj (hoppas jag)!! Så nu ser vi fram emot nästa helg...

Nått annat efterlängtat händer redan i helgen. Nämligen Stockholm och Dirty Dancing!!! Mamma och jag beger oss imorgonbitti till Sundsvall där vi hoppar på tåget. Är framme runt två då det bär av till hotellet direkt. Ska på på First Hotell Amaranten på Kungsholmen, hoppas de är finfint. Sen har jag bokat bord på en italiensk restaurang nära China Teatern som jag hört ska vara bra. Sen kl halv 8 är det dags för själva anledningen till resan...Dirty Dancing!!! Gud så skoj de ska bli :) Resten av helgen ska vi äta och må gott, gå på spa och kanske nån bio. Bara ta det lugnt, njuta och må bra. Lovely!!!!

Cooling


RSS 2.0