Vecka 18

Tycker på fullaste allvar att det känns som de va igår jag skrev rubriken: Vecka 17. Så har det redan gått ytterligare en vecka. Underbart! Galet att man snart har gått halvvägs :) Dock känns det som en evighet tills juli! Längtar som bara den! inte bara för att Pyret ska komma utan jag längtar till värme, sol och bad. Slippa all jobbiga tjocka kläder som man måste ha på sig. Blää! Skönt att inte måste kränga på Alva denna jäkla overall heller, eller vantar och mössa för den delen. Nää sommar och sol vill vi ha!! Nöjer mig även med lite vårvärme till att börja med :P Mmmmm vad härligt!

Imorgon bär det av till Övik med Linda och Katarina. Heldag med shopping och sen spa :) När dom fyllde år fick dom i födelsedagspresent att vi skulle åka på spa tillsammans alla tre och eftersom presentkortet går ut snart kände vi att de va dags att passa på. Så imorgon när jag går av här på jobbet blir det till att plocka upp brudarna och sen styra kosan mot Övik. Hoppas på en härlig dag :) Unna mig ett och annat tänker jag minsann göra med hihi :)

Helgen består av jobb, jobb och åter jobb! Men sen är man ledig tre helger i rad efter de :) Och så till veckan är det äntligen dags för ultraljud. Som jag längtar :)

Fundering

Bara för att man är gravid är det då ok för folk att säga att man är tjock? Tycker inte det är det minsta roligt när folk skämtar om hur man ser ut. Hur stor man har blivit, att man snart behöver två dörrar för att ta sig in nån stans. Ja kort sagt bara hur OTROLIGT TJOCK man är. Jag tycker då minsann INTE de är OK. Bara så ni vet!


Hemlis :P

http://lillalyckliga.blogg.se/hemligheter

Vecka 17

Tiden går fort! Är nu helt plötsligt i v 17. Har fartfarande inga problem med att "dölja" min graviditet. Känns mycket märkligt måste jag säga. Med Alva var jag större i v 12 än vad jag är nu med Pyret. Dock är det skönt att det på viktfronten går långsamt. Tyckte det var väldigt jobbigt sist att gå upp så mycket så snabbt. Att bli så tung och stor på en gång. Så på den fronten är denna graviditet mycket bättre :) Att jag istället har fått alla förbannade krämpor redan från typ v 9 de är ju åt helvete. Men men, de kommer ju nått underbart av allt det här så de är bara bita ihop och le. Underbara älskade unge vad jag längtar till sommaren!! Fick dock veta härom dagen att Sollefteå BB/Förlossning är stängt mellan den 18 juni - 18 juli. Såå de blir till att antingen föda ganska mycket för tidigt eller knipa som bara den ;) Nää men skämt och sido så blir det nog bra i Övik med. Hade dock föredragit att fått på "hemmaplan" men nu är det som det är och bara ställa in sig på Övik.
Bara två veckor kvar till rutinultraljud nu med. Längtas!!! Spännande och se om datumet blir flyttat igen...Blir inte förvånad om det skulle bli närmare ursprungsdatum igen. Jaja, vi får se! Nått annat jag längtar till är att känna riktiga sparkar. Känner av lite flimmer då och då men ingen riktig spark än så länge. Skulle lunga den här oroliga mamman något vill jag lova! Så kom igen nu då Pyret, sparka!! :D


Old pics

Hade frukostdate med bästa Anna i onsdags. Fick då äntligen med mig bilderna från babysimmet! Man är ju fruktansvärt snabb med att ta sig för att åka och hämta saker och ting. När är dom fotade mån tro...typ maj kanske :P Jaja, bättre sent än aldrig vill jag mena! Bjuder på några av bilderna på våra små töser...










Tomten

De senaste kanske två veckorna pratar Alva säkert 15 gånger om dagen om Tomten.
-Mamma, Tomten kommer inte???
Först trodde jag att hon längtade efter Tomten och svarade att
-Nää Tomten kommer nästa gång det är jul.
Men när hon fortsatte och fortsatte och såg mer och mer orolig ut.
-Alva...vill inte du att Tomten ska komma?
-Nääää.
-Varför inte då??
-Näää...Tomten arg!
-Är Tomten arg??
-Jaaa. Tomten arg.
-Nää men Tomten är så snäll. Han kom ju med julklappar till dig.
-Nää...Tomten arg.
Lillskruttan är alltså rädd för Tomten och frågar mig dag ut och dag in om han kommer och ser jätterädd ut. Vill verkligen inte få nått besök av honom. Är så konstigt att det kommer nu och inte direkt efter jul... Funderar på om hon kanske har drömt nån mardröm eller nått. Huga, lillfisan! Ja de är tur de är långt kvar till jul så man hinner bearbeta henne lite...


Snott

Snodde en bild från Lindas blogg på sötpropparna igår :) När Alva äntligen fick åka och hälsa på Melissa!


Tittut-kladd!

Katarina lär Alva hyss!



Självklart lär hon sig snabbt!



Kladdunge! :D

Älskade guddotter!

Fick fint besök idag av Thea och Katarina. Thea min älskade guddotter som blir ett år nästa vecka. Vart har tiden tagit vägen?? Du föddes ju nyss!











Stora tjejen <3

Komma Bissa!

I flera veckors tid har Alva pratat mycket om Bissa, alltså sin kusin Melissa :) Ofta ska vi sjunga om henne...så här såg de ut idag.



Sen kom Alva på att hon skulle:
-Komma Bissa!! Komma Bissa!!
-Vill du komma till Melissa?
-Jaaa!
-Ja men då får du ringa Linda och fråga om du får komma dit och hälsa på.
-Jaaaa! (Överlycklig)



Och så här glad såg hon ut då inte Linda och Melissa svarade :P



Som tur var så ringde Linda upp efter ett tag. Och nu på kvällskvisten tog vi en tripp till Långsele så nu har tjejerna fått lekt :)

Finurlar...


Helgen






Älskade gofis

Mamma älskar dig!!






Dröm

När jag väntade Alva så drömde jag ganska långt innan att vi just skulle få en flicka. Drömde om vikt och längd med och de stämde faktiskt ganska bra. För flera veckor sedan drömde jag att nästa barn skulle födas den 27 juni och väga drygt 2800, också denna en flicka. Därför fick jag en känsla av att, ja kanske de är en till tjej. Men så härom natten drömde jag en väldigt lustig dröm :) Jag drömde att jag födde hemma hos Katarina och M-J i deras vardagsrum. Med dessa två som barnmorskor haha. I denna dröm blev det en liten pojke! Sen när jag hade fött så va jag så smal som om jag aldrig varit gravid :P Dessutom så sa jag att de va en till kvar i magen som skulle komma om några dagar!? Haha :D Varför drömmer man så konstigt?
Så nu vet jag inte alls vad jag tror längre :) Magkänslan säger en tjej men eftersom allt är så annorlunda den här gången så tror jag lite att det är en kille. Christer och jag har diskuterat hurvida vi ska ta reda på innan vad det är eller om vi ska vänta. För Christers del kan vi gärna ta reda på det. Men jag...ja jag vet inte. Är ju som både och! Visst skulle de va superskoj att faktiskt veta och kunna gå och kolla på lite nya roliga bebissaker. Samt att kunna säga till Alva att det är en lillebror eller lillasyster. Nog för att för henne lär ju inte de göra nån skillnad :P Men samtidigt så känns de nästan som om man skulle tjuvöppna en julklapp innan julafton och sen slå in den igen. Hur roligt är det liksom??? Nää kluven är vad jag är. Tur nog så har jag ju några veckor på mig att fundera innan de är dags för ultraljud...

Trötter...

Trött så otroligt otroligt trött.
Jobbade två timmar idag, körde i fyra. Tycker inte man borde bli så slut av de men ack de blev jag.
Blir en tidig kväll, ska bara in i "blårummet" och kolla lite tapeter. (Har en sambo som de kliar i fingrarna på!). Men sen ska jag sova så sött så sött och hoppas på att skruttan gör desamma. Har varit lite sisådär på den fronten på slutet. Har ju säkert att göra med att hon har varit dålig. Men nu när de vänt kasnke sömnen kan bli som vanligt igen med...

Imorn lovar jag att bjuda på bilder i alla fall. Har lagt över allt på externa hårddisken och tänkte ta den på jobbet. Vet på förhand att morgondagen kommer bli ruggigt lugn, så då kan jag passa på att data lite.

Kram och godnatt!

Skotertur

Efter en lååång dag, drygt 6 timmar på skoter kan jag säga att jag är rätt mör. Bebisen i magen är VÄL vaggad efter alla hopp och skutt idag :) Fogarna sitter väl på plats men inte så mycket mer. Ont ont ont! Blir inga mer långturer för mig den här säsongen. Nä tacka vet jag snöskallen, kort och bra :)

Har bilder att dela med mig av på skruttan men dom får vänta. Är alldeles för trött! Nu väntar sängen så jag orkar upp imorn. Bär ju av långväga för jobb imorn igen, 30 mil i bil väntar mig imorn. Jiiiiha! Sååå natti natti alla fina <3

Strömavbrott

Så otroligt typiskt, precis när Alva somnade så blev det strömavbrott. jag som hade tänkt slänga in en tvätt eller två och hinna dra ett varv med snabeldraken. Jaja så kan de gå... Finns nog en hel en hög med massa annat roligt som bara väntar på mig med hehe. Så egentligen så borde jag väl inte sitta här.

Tackar för alla fina kommentarer och gratulationer, de värmer :) Den här graviditeten hänger jag helt enkelt inte med kan jag säga. Allt går så vansinigt fort! Tyckte nyss jag fick reda på att jag var gravid och om mindre än en månad är de redan dags för ultraljud. Mys mys! Nog för att nu va vi ju på ett tidigare för typ två veckor sedan. Men de känns mer riktigt då efter v 18 när man får veta ett nytt (kanske) bf och så... Mys mys!
Är helt galet många som jag vet av som väntar barn den här gången och de är så underbart roligt! Tyckte de va riktigt många när jag väntade Alva med men de är ju ingenting motför nu! Sen att jag har två vänner som är beräknade nästan samtidigt som oss är ju ännu roligare. Vi är ju beräknad den 9e och jag har en vän som har bf den 8e och en den 10e :D Spännade spännade!!!

Nä om man skulle göra lite nytta kanske. Svärmor kommer på eftermiddan och då skulle de va trevligt om de inte helt och hållet såg ut som ett bombnedslag kanske hehe...

På återseende!

Tvåan



Vecka 15 med Alva.



Vecka 15 med Pyret :)

Dom säger att det syns tidigare graviditet nummer två...men jag vet inte de ja!
Hur som haver så är det ett litet litet pyre där inne som är beräknad till den 9 juli. Igår kände jag första rörelserna och det är helt otroligt att lite sprattel kan vara så otroligt mysigt och lyckoframkallande. Älskade lilla Pyret, vi längtar efter dig! <3


RSS 2.0