Hälsa på

I måndags va jag och Alva till Älandsbro för att hälsa på Liza och Amanda. Supermysig dag med massa surr för mammornas del och en hel del lek för de mindre. Är så roligt att se att tjejerna leker bättre och bättre för varje gång vi ses!










Baka baka kaka :)

Idag har jag och skruttan bakat. Hon var så duktig såå att hjälpa till!





Sen hjälpte Alva mamma att diska med. Me like! :)



Fina fina kakor blev det till slut i alla fall :) Mums muma! Alva va såå stolt kan jag ju tala om :)


Nicke Nyfiken

Alva älskar böcker just nu och storfavoriten är just Nicke Nyfiken :) Har en ganska tjock bok, Nicke får en ny cykel, som hon vill läsa i tid och otid. Är lite förvånad faktiskt att hon har tålamod och sitta och läsa igenom hela boken. Visst jag läser ju inte ordagrant utan jag pratar till bilderna och förklarar vad dom gör. Men ändå! På ett ställe så kör Nicke omkull med cykeln och slår huvudet. Då ska vi blåsa på honom. Och en liten stund senare så gråter Nicke för att cykeln är trasig, då får han en puss :) Gofis!




Nattuggla

Ingen bra kombo att jag har gått och blivit värsta nattugglan då lilla fröken har blivit en morgonmänniska! Dagis har skruttan börjat på vilket innebär lite andra tider dom dagarna. Självklart smittar det av sig på "lediga" dagar med och vi kliver oftast upp runt 7 nu för tiden istället för 9 som de har varit hela sommaren. Jag har dock inte riktigt vant mig vid det än och kommer aldrig i säng på nätterna. Har precis sett klart filmen jag hyrde, kokat massa svartvinbärssaft och lingonsylt. Klockan är nu halv 2 på natten och jag känner mig inte trött för 5 öre. Men jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig ändå :) Måste ju försöka vara lite pigg imorgon så vi kommer iväg till dagis i tid. För den delen så älskar min skruttunge att vara där. Så skönt! Då behöver jag inte oroa mig då det snart är dags för mig att börja jobba...

RSS 2.0