Pyjamasfis!




Trygg i mammas famn



Vi var och hälsade på lille Charlie med föräldrar på juldagen. Trött var lillkillen som mest ville ligga och mysa hos mamma sin. Sötnos! Sen för några dagar sedan så fick vi besök av dom. Alva blev dock inte så glad då hon mest ville klämma och känna på Charlie. Men se det fick hon ju inte :D Längtar tills dom kan busa tillsammans. Men de säger väl bara svisch så kan dom det. Allt går ju så snabbt med dom små liven!

Tidsoptimist - ja visst!

De är som vanligt, jag kan helt enkelt inte planera så att jag har god tid på mig att göra det som behövs. De har precis slagit mig att de enda dagarna jag är ledig innan jul (Och med jul räknar jag den 23:e eftersom vi ska börja fira då :P) är på måndag och kvällen på onsdag. Måndag är vigd åt Birsta då vi inte har handlat många julklappar än. De är till att vara ute i tid va?! ;) My god! Jaja, de blir nog jul ändå vare sig jag hinner med eller inte.

Är på jobbet nu i alla fall, jobbar tills imorgon bitti åker hem och svidar om och åker iväg på jobb nummer 2. Blir till att åka x antal mil för ett tolkuppdrag på 6 timmar och sen hem igen. Hoppas på att vara hemma till 9 i alla fall. Sen på söndagmorgon jobbar jag dygn tills på måndag :P Blev en intensiv helg de här. Tur man ska få vara några dagar ledig nu över jul. De gillas! Mysa med min skrutt ska jag göra :) Min klättrande goskrutt!!

Nä om man ska sova nu så man orkar med morgondagen ;) Natti natti på er!!


Jul...

Snart är det jul...MYCKET SNART är det jul. Jag lever tydligen i förnekelse för min hjärna har då verkligen inte hängt med. Vill som trycka in en till vecka innan det är dags för NÄSTA vecka. Huvva, jag hinner ju inte med! Den här veckan jobbar jag dygn varannan dag, mån, ons, fre, sön. Sen nästa vecka så blir det tisdag dygn plus nästan hela dan på onsdag. På torsdag den 23:e ska vi fira jul hos Maggan. Vi har inte köpt nästan en enda julklapp än! Hur, hur, hur ska vi hinna???? Va!? ja jag får prova trolla med knänen helt enkelt :P Sen hade jag nog tänkt hinna julbaka, laga en massa mat och pynta hemma. När ska allt hinnas?? Fy jag brukar då inte va så här stressad runt jul. Brukar ha planerat och gjort allt i GOD TID men i år vet jag inte vad jag har pysslat med. Jaja, de löser sig nog till sist. Imorn blir det bvc med skruttan för vägning och mätning nu när hon snart är 9 månader :) Sen blir det nog en tripp på stan för att kanske göra undan nån julklapp. Måndag tror jag får bli dagen vi tar trippen till Sundsvall...ja måndag blir det. Det bestämmer jag NU! Så nu ska jag göra natt här på jobbet. Natti natti!!

Flisan!

Världens bästa Lisa fyller år idag :) Hipp hipp hurra för henne!! Tänk att det har hunnit gå hela 6 år sen den här bilden...



My god va tiden går fort!

Hoppas du haft en bra dag min älskade vän. Love ya!


Klänning någon??

Budade hem en klänning från tradera som tyvärr blev för stor för Alva :( Superfin klänning, helt NY från USA. Stod att det skulle vara storlek 74 men och på klänningen stod det sen 6-12 månader. Jag skulle nog säga att det är en storlek 80. För stor för Alva är den i alla fall... Så nu tänkte jag kolla om det är någon som är sugen på att köpa av mig den? 200 kr betalade jag för den. Jag är ganska bra på att köpa på tradera men jag tror inte riktigt de är min grej att sälja nått där :P Så är det nån som är intresserad så hojta till ;) Superfin är den!


Jäkla kyla!

Måste de vara så in i bomben kallt! Vill gå ut på långpromenader!! Sen så vill jag att Alva ska kunna sova ute, hon sover så otroligt mycket bättre ute. Igår va det bara drygt -8 så då sov hon så sött så sött. Fick till sist lov att väcka henne så inte klockan skulle bli för mycket för att äta lunch. Men idag är det -17!! Då är jag inte så sugen på att lägga lillskruttan i vagnen. Så just nu ligger hon inne på våran säng och sover istället. Men nu tippar jag på att det blir max en timme...brukar inte bli längre än så när hon sover inne.
Sommar!! Jag vill ha SOMMAR!!

Hemligheter

www.lillalyckliga.blogg.se/hemligheter

7 små steg

Förra veckan på kusin Antons födelsedag så tog Alva som jag förut berättat sina första steg. Tre steg två gånger :) Trodde att det kanske skulle dröja tills det kom några fler men icke. Igår gick honhela 7 steg helt själv :) Älskade trollunge! Det enda som är synd är ju att hon inte riktigt har vett för att gå själv, hon tror nog att det är någon som håller i henne ändå... Känns som man ska börja förbereda sig på ett par rejäla kraschlandningar! Funderar på en sån där lära gå hjälm...nån som vet vart man får tag på en sån???

RSS 2.0