Gardiner

Kom på att jag glömt att lägga upp en bild på de nya gardinerna i Alvas rum. Såå här är dom :)


Tröttmössa

Har världens goaste, sötaste, underbaraste tröttmössa här hemma :) Tror stumpan är inne i en rejäl växaperiod eller så blir hon väldigt trött av värmen. Har sovit mycket de senaste dagarna men idag tog de ändå priset. Fick halvt som halvt väcka henne halv 11 i morse för jag tyckte hon skulle äta lite. Sen va hon vaken och på g fram till halv två, då somnade hon igen. Sov sen fram till 5! Tog en kvällspromenad efter hon hade ätit och efter ett tag va de dags för en timmes tupplur igen :P Nu är vi hemma och Alva ligger just nu och äter kvällsmålet, så inom en  halvtimme sover hon nog igen. Min lilla sötnöt :)

Själv har jag passat på att solat hela dagen! :)

Sötnötarna!

Alva och Anton ser på Playhouse Disney :)



Jag gillar Alvas stil med armen uppe sådär :) Grejen va att Anton satt lite närmare från början och Alva blev tvungen att känna på hans fina ORANGEA tröja :P

Alva 3 månader






Annonsen från tidningen

Den 15 mars föddes vår älskade dotter Alva Marie Elisabeth. Hon vägde 3255 gram och var 50 cm lång. Lyckliga och stolta föräldrar är Jennie Persson och Christer Nilsson.

Ullared, hotell och ja HEMMA

Ullared...vilken otroligt rolig affär :) Mer än så behöver jag nog egentligen inte säga. Handlade faktiskt ingenting som vi inte behövde. Blev en hel del till Alva! Passade på att köpa en hel del leksaker till henne för dom va så otroligt mycket billigare än vad dom är ute i leksaksbutikerna. Sen blev det lite sängkläder (också dom till alva), kläder, verktyg, grejer till alvas 1a året album, ramar (massor) och lite presenter. Ja de va nog fler saker med men de va vad jag kom på nu :P

Sov på hotell i natt igen i Sthlm, denna gången på park inn i solna. Toppenhotell, gillar det verkligen. Alva verkar ha förstått grejen med hotell i alla fall. Att man ska passa på att sova ut :) För även denna gång sov hon hela natten lång. Min gofis! Så när väckaren ringde halv 8 gick jag och tog en långdusch och grejade på tills jag tillsist blev tvungen att väcka henne så hon hann äta innan jag och Christer skulle äta frulle. Underbart barn man har fått :)

Nu är vi äntligen hemma och vad är det man säger, borta bra men hemma BÄST. Och jaa..så är det verkligen. Har haft det jättebra på våran semester verkligen men det är så skönt att få komma hem igen. Har plockat upp allt vi köpte och tittat igenom allt. Hihi, var nästan lika skoj som när man köpte det :) Dockan har precis lagt sig och somnat. Så nu kan man ju hoppas på att hon tror att vi är på hotell i natt med :P

Imorgon blir det klassträff, 10 år sen 9an. Ska bli riktigt skoj de, roligt att träffa alla :)

Skåne

Jag, Christer och Alva är ju som sagt på minisemester nere i Skåne. Som vanligt när vi åker någon stans så är det dåligt väder :( blir man lite less eller! Det slår då aldrig fel! Måndags tog vi en sväng (i regnet) till Väla och gick och kikade i massa affärer. Blev ytterst lite shoppat och det vi handlade va till Alva :) Sen igår va det faktiskt uppehåll men eftersom vi hade hört att det skulle vara bättre väder idag så tänkte vi att vi tar Danmarktrippen på onsdag. Så igår va vi på ett annat köpcenter, famila (tror jag de hette). Så idag när vi skulle åka till Danmark då så öser det ner! Blää vad less jag blev :( Hade verkligen sett fram emot att strosa omkring i Danmark... Jaja, får se om det blir bättre nu på eftermiddan så vi sticker en snabbis då. Just nu sitter då Christer och Alva i fotöljen bakom mig och sover. Tröttmössor är dom båda två :P

Imorgon bär det då av till Ullared :) Ska bli skoj då jag aldrig har varit där förut. Får se hur mycket rat man kommer därifrån med haha. Sen bär det av mot Sthlm och Solna för en natt på hotell där. Myspys! Den här gången hoppas jag vi får badkar på rummet för jag och Alva vill bada!

Nä nu ska jag försöka hitta på nått att göra här..kan ju inte bara sitta och vänta på att det ska sluta regna heller...


Vilken helg!

En riktig toppenhelg har detta varit, så skoj :) Bröllopet igår var en av de absolut finaste jag varit på. Brudparet var så otroligt vackra så at ord finns inte! Så fort jag har tid så ska jag ge er en liten tjuvtitt ;) Har fotat en MASSA!

Skruttan har gjort det så otroligt bra i helgen, är så imponerad. Min lilla solstråle :) Fredags va de en massa bilåkande och hon sov mest hela tiden. När hon inte gjorde det så surrade hon och satt så nöjd så. Trodde aldrig att hon skulle sova på natten i och med att det blivit så otroligt mycket sömn under dagen men de va inga problem :) Hon sov som en stock fram till 6. Sen under lördagen så sov hon praktiskt taget ingenting...eller jo hon sov sig igenom hela vigseln :P Men sen så va hon vaken mest hela tiden. Blev lite smågrinig stundtals men de är inte så konstigt med tanke på att hon brukar sova mycket mycket mer under dagarna. Blev ganska tidig hemgång för oss så efter bröllopstårtan begav vi oss tillbaka till hotellet. Så när Alva ätit klart och jag la henne va hon halv 12 och sen sov hon till 8 i morse! Hon vaknade inte ens i natt för att äta. Min duktiga lilla skrutt :) Väldigt skönt att jag fick sova ut med, kan jag säga att jag behövde.

Idag har vi tagit det lugnt, ätit frukost på hotellet med alla och suttit och surrat. Så inte förns efter 2 kom vi iväg från Täby. Men nu är vi alltså påväg ner till Skåne där vi stannar tills på torsdag. Ska bli så härligt och jag hoppas det underbara vädret vi har haft i helgen håller i sig hela veckan.

Nä nu ska jag vara lite social med min körande sambo :P

RSS 2.0