Hemma

Japps nu sitter jag äntligen hemma och är nu ledig ända fram till måndag. Lovely! Är fortfarande förkyld men jag inbillar mig att det är på väg åt rätt håll..känner mig nog liite piggare idag. Ska ta det fasligt lugnt idag i alla fall! Just nu tittar jag lite på tv och sen ska jag plocka ordning lite här och slänga in nån tvätt. Eventuellt ska jag ge mig på väggen i hallen och ta bort tapeter med ångmaskinen, men det är bara om jag känner mig piggare det.
Nä nu ska jag slänga mig i soffan och bara gona.
Hade gott!

Förkyld...

Efter mycket velande fram och tillbaka (som jag är expert på!) så bestämde jag tills sist mig för att vacinera mig. Hade jag inte varit gravid så tror jag inte jag hade gjort det men nu är jag ju det. Så nu är det gjort och jag behöver inte fundera mer på om det va rätt beslut eller inte. Skönt att slippa vela på :) Blev väldigt förvånad i alla fall över att det inte gjorde speciellt ont. Jag är ju verkligen livrädd för sprutor och tycker det är super otäckt men det gick jättebra. Kändes knappt! Men efter, i natt då kändes de minsan :) Vaknade av att jag hade lagt mig på armen och de va ingen hitt :) Är väldigt öm där idag, känns som jag har ett bamseblåmärke på armen men de har jag ju inte.

Veckan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men väldigt skoj, för det blev mer tolkuppdrag så jag har fått tolka relativt mycket den här veckan och de gillar jag :) Men nu ska det bli skönt att få vila upp sig i helgen och vara ledig i hela tre dagar. Lovely!

Hörde idag på radion att ens prestationskapacitet sänks med 50 % då man är förkyld! Inte konstigt man fick kämpa idag! Har nämligen gått och blivit rejält snuvig. Känner mig inge pigg alls, tur att jag som sagt ska vara ledig i tre dagar nu. Sen får det vara färdigt på den här förkylning de har jag bestämt! Har inte tid med att vara sjuk, så det så.

I helgen kommer Lasse och Gun-Marie hit från Östersund, längtas! Men jag behöver ju inte längta så läge till för det är ju imorgon :) Så det kommer bli en riktig myshelg med nära och kära, det gillar jag!

Nää nu ska jag lägga mig och vila lite tills det är dags att sova :) Jobbigt värre här på jobbet haha.

Trevlig helg!

Mosig!

Min hjärna är mosig! Vet inte vad det är med mig men jag är bara så borta hela tiden, blir ju less på mig själv. Är förvirrad, glömsk och allmänt seg. Glömer mitt i en mening vad det är jag pratar om till och med! Är jag så totalt ofokuserad eller vad är det med mig? Less börjar jag bli i alla fall...

Här bor vi :)

Före






Efter




Hemligheter

lillalyckliga.blogg.se/hemligheter

Oj oj oj :)

Helt otroligt, de va bara i måndags som jag kände första riktiga sparken...och nu gör Liten inget annat. Spark på spark får jag utdelad haha :D Är sån otroligt mysig, underbar och...konstig känlsa :)
Lycklig är vad jag är!

Veckan som gått...

Ja så har plötsligt en hel vecka gått igen, helt otroligt vad snabbt tiden går. Men det är bra det för då blir de mars snabbare :)
Sist jag skrev så skulle vi på ultraljud dagen efter. Wow säger jag bara, vad otroligt tufft! De va så otroligt skönt att se Liten :) Först låg h*n och sov och sög på tummen men sen efter ett tag vaknade h*n till och gjorde nån kullerbytta. Vi kom dit klockan 8 på morgonen och jag tror dom hade väldigt lite att göra där den morgonen på MVC för vi fick stanna där en timme ugnefär. Så vi hade gott om tid på oss att kika, barnmorskan visade allt möjligt. Njurar, urinblåsa, hjärtat (förmak och kammare), lillhjärnan m.m Så tufft vad man kan se bra. Trodde verkligen inte man skulle se såå tydligt. Fick köpa med oss lite bilder hem sen så det va skoj. Sa precis innan vi skulle till att börja att vi absolut inte ville veta va de va för kön, så det vet vi inte. Men så här i efterhand blir man ju lite smått nyfiken på om hon såg det eller inte :)

I övrigt har veckan mestadels bestått av jobb jobb och lite mera jobb. Har varit en hektisk vecka men mycket bilkörning både hit och dit. Måste nog börja tacka nej till saker ibland för jag känner mig lite smått utpumpad.

På torsdag kväll, alltså den 22 oktober så fick i alla fall Christer med känna sparkar för första gången. Han va väldigt impad haha :) Sen efter det så har han kännt flera gånger och de är så skönt att även han får lite bekräftelse att det faktiskt rör på sig där inne.

Fredag va en toppendag! Började med en morgonpromenad med Jenny och Hugo ca en timme, härligt. Sen åkte jag hem och svidade om för helv 11 kom mammsen. Så då bar det av till sundsvall och våran spahelg. Först blev det Birsta en sväng och fixade lite saker. Gick en sväng inne på Ikea, bara på barnavdelningen och kikade på säng och skötbord. Vi ska få skötbord av mina föräldrar så jag hade sett ett i Ikeakatalogen som jag va nyfiken att titta på i verkligheten. Hensvik, http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S29828090. Det va superfint så jag bestämmde mig för det!
Sen åkte vi in till stan och gick och shoppade en massa. Hittade en massa fint så de va så skoj :)
När klockan började närma sig halv 5 så åkte vi upp till Södra berget. Skyndade oss att byta om och gick sen bort till spat. Fanns flera olika pooler, en utomhus och tre inne med olika temperaturer och funktioner. Dessutom två olika bastus (skriver man så?), en med ånga och en torr. Så vi provade oss runt där och skrubbade oss och höll på. Dessutom fick mamma en massage behandling så då satte jag mig i ett relaxrum och läste lite tidningar och åt lite god frukt. Sen senare på kvällen fick vi en god tre rätters middag i hotellets restaurang, mums!
Sen på lördagen blev det en liten sväng in till Birsta igen innan vi begav oss hemöver. En toppen miniweekend! kan verkligen rekomendera det där paketet "Sköna fredag", kommer absolut prova på det igen.

Idag så jobbar jag igen, har varit en sväng ute i skogen för ett tag sen. Ska ta tag i och börja städa om en stund och sen tror jag vi ska gå ut och äta middag. Kan vara lite mysigt att göra det ibland :) Hur som hellst så blir det en lugn söndag.

Hade gott!


Nu så händer det grejer!

Har kännt ett tag att det har rört på sig en del inne i magen men inte kännt nån riktig spark. Förns idag! Satt vid datorn här på jobbet då jag kännde ett rejält "bonk" i magen. Tryckte lite lätt tillbaka och då fick jag en till spark utdelad :) Känns helt underbart, så mysigt! Önskar bara att jag hade varit hemma så Christer hade fått kännt med för det kändes utanpå med. Men men de kommer nog fler tillfällen :)
På tal om att det händer grejer, imorn ska vi på ultraljud med. Längtar såååå mycket. Ska bli så otroligt skönt att se den lille krabaten :) Så imornbitti bär de av till MVC.

Passar på att säga grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! GRATTIS!
Jag jobbar ju idag så jag kan tyvärr inte åka dit och gratta men imorn så blir de grattning för hela slanten. Sen på fredag åker jag och mamma till Sundsvall och södra berget. Mamma fick i morsdagspresent av mig en "Sköna fradag" där. Så vi ska bo på hotell, äta 2rätters och gå på spa, mycket nice! Sen blir det nog lite shopping och så med. Hoppas på lite finväder med så man inte behöver bli så blöt när man är ute.

Nä nu ska jag dra med T ut på en liten, med betoning på liten, kvällspromenad i ruskvädret. So long!

Back on track!

Ja så va man då tillbaka i verkligheten efter en vecka utomlands. Har varit en helt underbar vecka med sol, bad, shopping, god mat och många skratt. En toppensemester helt enkelt! Kan absolut tänka mig och åka den där tiden på året igen. Har aldrig åkt så här sent någon gång tidigare men de va så skönt! Lagom varmt på dagarna och svalt och skönt på nätterna och sen så va vattnet varmt och skönt efter en lång sommar. Lovely!!
Måste passa på och beröma Anton med, han har varit så otroligt duktig! Får vi ett barn som bara är en tiondel så snäll som han så ska vi vara överlyckliga. Han har varit glad och nöjd mest hela tiden även fast de har varit varmt, konstiga mat och sovtider och mycke folk som petat på honom. Gokillen! Är så glad att jag fick vara med på hans första utlandsresa :) Han och Christer har då lekt mest hela veckan, så härligt att se dom tillsammans. Har låtit så härligt då Anton har frågat om han vill leka med honom för om han frågat någon av oss andra har det låtit på et helt annat sätt..när han har frågat Christer har det mer låtit som om han har hittat sin jämlike, en 4årig dagiskompis eller nått och inte hans farbror haha. Ska lägga ut nån bild sen då jag har nallat alla bilder från Katarinas kamera (vi har fotat tillsammans på den) så ska ni få se hur härliga dom har varit :)
Ja kort och gott va de en topensemester och jag ångrar inte en sekund att jag åkte!


Om några timmar så..

Ja nu är det äntligen bara några timmar kvar tills vi beger oss iväg till Turkiet :) De mesta är fixat och de sista tar jag imornbitti. Har varit en låång dag känner jag och nu längtar jag efter att få krypa ner i sängen och sova några timmar. Tur att det inte är ända ner till Sthlm vi ska kuska imorn utan bara till Ösd, känns riktigt skönt faktiskt.

Ha en bra vecka, de tänker jag ha ;)

Ni som undrar...

Vad jag egentligen håller på med så är det så att jag håller på att ordna en hemlig blogg som länkas till den här. Alltså kommer man att behöva lösenord till den bloggen för att få komma in och läsa. Anledning är att jag inte riktigt tycker att ALLA behöver veta allt! Samt att om jag lägger upp en bild så kanske jag vill veta vilka som ser den...
Ni som vill ha lösen till denna får skicka ett mail till mig på [email protected] så skickar jag lösen. Hoppas bara det inte blir några sura miner om det är så att jag väljer att inte skicka nått svar... Men så är det. Lite privat vill jag nog vara!

Nu ska jag sussa lite för imorn bär de av mot Östersund :) Natti!

test1

http://lillalyckliga.blogg.se/hemligheter/

Promenad...

Nu ska jag hoppa i lite mer kläder och bege mig bort till Jenny och Hugo, blir en promenad forse runt idag. Härligt! Efter de ska jag hem och försöka lista ut hur man gör hemliga inlägg här? Nån som vet/kan? :)
Idag blir det sen målning av halltaket och sen en tripp till stan för att köpa tapeter. Mumsmiddag och sen kanske jag åker på att klippa älsklingen *sucka* Kan hoppa över de sista haha :)
Nä nu ska jag snida om, på återseende!

Tävling

Igår fick jag iväg en bild till fototävlingen jag har velat vara med i :) Är en fototävling där man ska skicka in en bild på sin gravidmage och skriva vilken vecka man är i. Så för några veckor sedan så va Anna så snäll och hjälpte mig och fotade lite. Blev superfina bilder! Skoj skoj och igår så va bilden klar och skickades iväg. Man kan vinna massa bra att ha saker till bebisen, bland annat en vagn. Så håll tummarna! I vilket fall som hellst så har jag ju nu en massa fina bilder på magen :)
Stort TACK Anna för hjälpen!


Turkiet nästa!

Japp i helgen blev det då klart, vi bestämde oss tillslut och bokade en resa. Så på fredag bär det av till varmare grader. Blev som vanligt Turkiet och Alanya och de ska bli såå härligt! Längtas som bara den! Dessutom så får vi ju den här gången lite sällskap med i form av Katarina, Mats-Jörgen och Anton och de ska bli så roligt att få åka med dom. Roligt att få vara med första gången Anton får åka flygplan och vara utomlands, lillkillen där :) Kommer bli hur skoj som hellst. Katarina och jag har redan bestämmt att vi ska bege oss på hamam första dagen och bli rena och fina. Härligt! Ojojoj jag längtar! Sen så medans vi är borta så ska min käre bror komma och lägga in nytt golv i våran hall. Eventuellt ska han tapetsera med men de kanske blir när vi har kommit hem, vi får se. Men de känns i alla fall väldigt lyxigt att få åka bort en vecka och komma hem och ha fått renoverat. Lovely! Måste se till att knäppa lite före kort nu så man kan jämföra bra sen :)

Helgen som varit har i alla fall varit toppenbra, ett lättsamt jobb på lördagen som blev 5 timmar istället för 11, en otroligt skojig fest med trevligt folk och god mat och tillslut en skön slappar/pysslardag på söndag med två fikabesök och pizza. Mycket bra som sagt!

Just nu sitter jag i alla fall på jobbet och tar igen mig lite efter dagen som varit, jobbar dygn idag. Så snart ska jag gå och sno ihop lite mat. Vankas raggmunkar idag och de ska bli så gott så gott, hör nog till en av mina favorit maträtter faktiskt :) Hade!

Ninaninaninaaa

Dagen har gått i ett rasande tempo, jag hinner som inte med :) Slutade jobba halv 8 imorse och begav mig hem för att byta kläder. Efter det åkte jag bort till Jenny och gick en långpromenad med henne och lilla Hugo. Kallt men väldigt skönt att få röra lite på sig. När jag kom hem tog jag tag i och bytte blommor på framsidan. Så nu är det fint i krukorna igen, ljung och granris blev det i dom. Så fint så!
Efter pyssel ute blev det till att sätta sig och läsa på lite inför morgondagens tolkning. Blir nog skoj imorn tror jag :)

Har nyss ätit middag med älsklingen, potatis i ugnen med morötter och feta och sen kyckling till Christer och qourn och grönsaksfräs till mig. Mums mums! Så nu har han begett sig ut för att snickra de sista på huset och jag ska greja på lite i köket. Blev bara tvungen att sätta mig här en stund först bara och varva ner.

Imorn kväll ska vi på 60års kalas, mycket nice. Kent som fyller år så imorn blir de fest hela natten lång tror jag haha. Ska bli väldigt trevligt i alla fall, umgås med trevligt folk och äta gott...de gillar jag :)

Nä nu ska jag ta tag i köket, ikväll blir det idol och tidig kväll. Tudles!

Seg ja jag vet :)

Fick precis en komentar om att denne ville se bilder på huset. Och ja jag vet jag är seg! :) Är såå många som har frågat mig när dom får se lite foton på huset. Ska försöka få tummen ur och ladda upp lite bilder så ni får se. Tror inte ens jag har lagt ut bilder på vårat sovrum och när vart de klart egentligen...typ i februari kanske...Jaja längesen i alla fall! Så som sagt jag ska försöka göra nått åt det hela, antingen här eller på "husbloggen".

Har precis suttit och tittat på idol, en lugn och skön kväll kan man säga. Ska egentligen inte klaga över huvud taget på mitt jobb. Hur många är det som kan gona ner sig i en skön soffa med en filt och en kopp te och titta på idol helt ostört på arbetstid? Ja jag är nog lite bortskämd :) Skönt är det med kvällarna här på jobbet, när allt som ska göras (vilket inte ofta är spec. mycket) så finns det lixom inga måsten. Man kan bara ta det lugnt och bara va, ibland blir jag nog mer utvilad på jobbet än hemma haha. Dessutom så är man så mycket bättre på att lägga sig i tid här. Hur ofta kommer jag i säng innan 10 då jag är hemma? Typ aldrig! Men här brukar jag försöka göra kväll runt halv 10, skönt. Så nu då klockan är en minut i halv 10 så ska jag nog försöka göra precis det, alltså sova :) Så natti natti på er alla, sov gott!


Frusen? Hmm...JA!

Förstår inte hur jag ska överleva den här vintern? Jag har redan så mycket kläder på mig då jag är ute så jag ser ut som en michelinegubbe! Hur ska det då gå när det är 30- ute och inte 5-....Fy!! Idag så jobbar jag ju hos T och alltid på torsdagar så är det utflycktsdag. Idag bar det va långt ut i ingenstans i en liten skog och ner till en å :) Lagade mat, dagen till ära kams...inte min favorit direkt men det gick ju ner i alla fall. Eftersom vi skulle vara ute hela dagen så hade jag först långkalsonger, se ett par vanliga byxor och sen ytterligare ett par byxor som är lite större ovanpå de, två tröjor, en fleecetröja och en jacka. Tro inte att jag svettades! För de va snarare tvärtom haha. Tips på vad jag ska ha sen då det blir riktigt kallt? Nä de blir nog till att hålla sig inne istället ;) Hoppas dock på att jag ska bli varmare nu i och med graviditeten. Många blir ju det och de skulle vara såå skönt att slippa frysa konstant. Håller tummarna ;)

På tal om värme så håller vi på och kikar på lite resor, blir nog att vi sticker iväg nästa vecka :) Så underbart skönt ska det bli och jag hoppas på finväder så man kan sola och bli brun. Ska bli helt underbart med semester måste jag säga. Mitt i det här så har vi naturligtvis börjat med att renovera hallen. Så för tillfället har vi inget golv där, bara den gjutna cementplattan. Så nice! Men det blir nog fint när det blir klart. Blir klinker på golvet, en stor svart (inte mitt beslut...) garderob med skjutdörr, en svart mönstrad fondvägg och övriga vita/grå väggar. Den här gången har Christer fått bestämmt ganska mycket så det blir lite mer än bara vitt...fy vad svårt det är att låta han bestämma :) Vill ju ha precis i min smak...men men...de blir nog fint när de blir klart. När hallen är klar så ska jag börja lite smått med barnrummet och Christer med tvättstugan. Barnrummet blir ljust i alla fall, mycke vitt ;) Åh jag längtas!! Villa spola fram tiden så det är mars nu på en gång ju!

Nä nu ska jag gå och sno ihop lite mat till mig och T, blir soppa idag...mums!

RSS 2.0