Juni så långt...

Juni började med finaste lilla Theas dop! Kim och jag hade äran att få bli gudföräldrar :) Mycket stolt och glad är jag!! Har dock inte så mycket bilder själv därifrån. Men en bild från mobilen innan dopet när klänningen just kommit på har jag. Sen har jag snott bild nummer två av Linda :P





Helgen som följde hade vi kusin Anton som sov över här. Mycket mysigt tyckte Alva (och vi med såklart!). Blev en sväng ner till Långsele och tittade på epacrusingen och lite lek i lekparken. Väl hemma och Alva hade somnat sjorde vi milkshake för de hade inte Anton smakat förut :) Mums!! Dan efter blev det en hel del lek i lekparken med massa såpbubblor.









Sen kom Thea för att hämta storebror...coolare än aldrig förr :)



När det var dom här varmaste dagarna passade jag och Alva en dag på att sova över uppe hos Alvas mormor och morfar. Dagen efter kom Cami och Charlie och hälsade på och solade och badade med oss :)



Hemma sen blev det mycket härlig tid på nya altanen :) Som dock inte är färdig än men den går att vara på :P





Gräset de växer :)





Vi har hunnit med att bada på badstranden med. Härligt tyckte Alva och Anton, kallt tyckte jag och Katarina som valde att stanna på stranden :P







Härom dagen hade vi Linda och Melissa här på besök. Mycket trevligt, de vill vi se mer av ;) Försökte fota donnorna tillsammans men de är INTE det lättaste när ingen av dom vill sitta still :)

Alva med hennes älskade dockor :) Rut och Bella :)

De här med att dela med sig är inte riktigt Alvas melodi...Vi tränar dock på saken :)





Såå nu har jag bjuppat på lite bilder :)
Nu kom gubben min in så nu är det dags för lite kvällsfika. Natti natti på er!!


Underbart!

Morgonen började med en frulle på nyaltanen innan jag begav mig hemifrån :)

Promenad i det härliga vädret. Sol och bad på Sandudden. Middag med utsikt över vattnet. En härlig cykeltur på kvällskvisten. Nu sitter jag på balkongen med datorn i knät och ska titta på lite film. Underbart väder och en helt underbar dag :)
... Kanske ska tillägga att jag jobbar ;) LOVELY!

RSS 2.0