Full rulle!

Ojojoj vad tiden går fort! Bromsa, jag hinner inte med! :) Sen jag skrev sist har det hänt en hel en drös med saker, både gällande Alva och allmänt.

Alva har hunnit bli en månad :) Har nu börjat gått upp riktigt bra i vikt och fått lite gokinder. Så nu ska vi typ sluta med ersättning till henne. Bara om vi märker att hon är riktigt missnöjd så ska hon få lite extra. Dock gick hela dagen igår superbra utan. Duktig lillskrutt!
Två dagar innan sin 1 månads dag så vände hon på sig för första gången, från mage till rygg. Jag trodde dock det va en engångsföretelse eftersom jag tyckte det va lite väl tidigt. Men inte då! :) Igår så va de full rulle på henne och hon vände sig flera flera gånger. Min lilla sötnöt :) Men oj så arg hon blir då hon upptäcker att hon ligger på rygg och inte kan vända sig tillbaka.
I lördags va vi på första restaurangbesöket och Alva skötte sig exemplariskt. Jag va lite små nervös innan att hon skulle bli grinig och så men hon va så snäll så snäll som vanligt.
Igår satt hon i sin babysitter helt nöjd och glad för första gången, de va så mysigt så!
Ja det händer verkligen saker varje dag och man vill absolut inte missa en sekund. Livet kan omöjligt va mer underbart än så här! Vad gjorde man egentligen förut...

Sen så har vi fått reda på att Alva ska få en liten kusin i september. Jag ska få bli "faster" :) Så grattis säger vi till Linda och Kim!
Stina har varit här i helgen. Mycket trevligt, hoppas på ett återbesök snart ;)
Lasse och Gun-Marie har varit här i Helgum så Alva har fått träffa dom för första gången :) Hon fick en sån fin tavla som Gun-Marie hade gjort! Ska ta en bild på den när jag har hängt upp den i Alvas rum så ska ni få se ;)
Har varit på två kalas i helgen, hos Linda på lördag och Katarina på söndag. Mycket onyttigheter med andra ord! Måste bli skärpning med sånna saker nu, hade ju tänkt varit av med alla graviditetskilon tills i sommar :P
Katarina blir 30 idag så hipp hipp hurra för henne! Va ju där på kalas igår men tror allt det blir en sväng dit idag med. Det är ju faktiskt Idag hon fyller :) Grattis på födelsedagen min vän, hoppas den blir toppen!!!

Nu ska jag gå och snusa på min lilla prinsessa. Hade gott!!

Skrutten :)

Här var det länge sen man va och skrev nu :) Har lite andra prioriteringar för tillfället ;)

Allt går fortfarande fin fint, har nog fått världens snällaste lilla tjej. Hon sover och äter och när hon är vaken så ligger hon mest och grejar på. Det enda hon inte tycker om det är att byta kläder och blöja...de är inge skoj. Men i övrigt så är hon så nöjd hela tiden :) Har haft lite problem med vikten dock, inte gått upp riktigt som hon ska. Men de verkar gå åt rätt håll nu. Hade precis besök från bvc här och vägde henne, så sen i tisdags hade hon gått upp 190 gram. Duktig lillskrutt :)

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder...

Skrutten med bästa kusin Anton :)



Stora tutten och lilla Alva :)



Goskrutt!





Trevlig helg alla :)




RSS 2.0