Trolle









Älskade trollunge! Vad vore livet utan dig?! Älskar dig!

Förra veckan

Va helt enkelt underbar! Måndagen va vi med Liza och Amanda på risön. Tjejerna hade så skoj så skoj! Varmt och skönt va de minsann.



Tisdag fick vi besök av Sandra och lilla Moa. Jag och Sandra satt och pressade i solen och snackade lite strunt medans småtjejerna badade i Alvas två små pooler. Tyvärr va jag ju en riktig klant och knäppte inte ett endaste litet kort. Dåligt Jennie, mycket dåligt!!
På tisdagen kom även Alvas farfar och Britt-Marie ända ifrån skåne. Trevligt trevligt! Blev en sväng till M-J och Katarina för gofika på kvällen.

Onsadg bar det iväg från tidig morgon bort på sandudden. Där var vi i flera timmar!! UNDERBART är allt jag kan säga :D











Sen på kvällen blev de gofika här :P Mycke gofika nu för tiden hehe :)





På torsdagen begav sig jag, Alva, Katarina, Thea och Anton ner till Risön. Mycket härligt! Thea sussade sött mest hela tiden och Alva och Anton busade för fullt :)







Efter badet så åt vi middag hela konkarongen på Toledos. Mycket trevligt!









Efter middagen blev det en mumsig glass på stan och sen gick drygt hälften av oss en sväng på risön och lekte på lekparken. Där var det roligt för både stora och små :)

















Oj! Nu blev det visst mycket bilder :P

Helgen blev det dock inte en enda bild tagen!! Lördagen spenderades i sundsvall och drakborgen. Mycket mycket skoj! Söndagen fick vi en massa besök vilket alltid är lika trevligt. Sen så avslutades helgen med för min del ett långt varmt bad hemma hos Jenny. Massa surr blev det när jag tror vi badade i över två timmar :P

Nää nu ska jag allt lägga mig och sova!! Natti natti på er! :)

RSS 2.0