Stockholm!

Imorgonbitti åker jag och världens bästa Nattis till Stockholm :) En helg med massa hotellmys, shopping, globen horse show och bio-new moon! Lovely! Va så länge sedan vi gjorde nått tillsammans bara hon och jag, ska bli riktigt skoj. Hoppas vi får ett fint hotellrum :) Ska bo i Kista, närmare bestämt i galerian på stay at...hoppas de blir bra. Men de blir de säkert! Så imorgon klockan 10 går tåget från Sundsvall och sen är vi till baka vid halv 8 på söndagkväll. När vi ska hem kommer Christer och hämtar oss..har skickat ner honom för att göra lite ärenden före med. Han ska bland annat hämta ut vårat nya babyskydd, ett britax, superfint! Nice nice :)

På tal om bebis (jag kommer visst lätt in på det ämnet känner jag) så har jag kommit på hur vi ska göra med skötbordet och de känns såå skönt. Har funderat fram och tillbaka hur länge som hellst men så slog det mig igår hur jag skulle göra :) Vi köper inget nytt utan jag eller kanske christer haha ska bygga ihop ett med byrån som jag ska måla vit. Tror de kommer bli superbra faktiskt. Lite skoj igår då jag skulle förklara för Christer och han missuppfattade mig helt och trodde jag menade vårat linneskåp som står i garaget. Den är väl typ 1,50 högt så jag vet inte hur han hade tänkt man skulle stå och byta blöjor då :D Haha, söt :) Men sen då han fattade vad jag menade blev de mycke bättre och han håller med mig och tror de blir bra. Så vi får väl se hur de blir...bildbevis kommer sen ;)

Igår va vi hos barnmorskan igen och den här gången fick vi lyssna på Liten :) Mys! Hjärtslagen låg på 135 och liten ville inte alls ligga stilla utan for runt som en liten propeller.

Nä nu ska jag sova så jag orkar upp imorn :) Natti!

Finaste!



De va mening att jag skulle lägga upp lite bilder från Turkiet men då datorn strejkar så får ni nöja er med en bild för tillfället. Är i alla fall en av mina favvo bilder :) Mina favoriter!

Ont!

Jobbar idag och söndag som det är så är det städdag. Inget problem i vanliga fall men jag trodde nog jag skulle gå av nyss. Har så ont i svanken så jag tror jag blir tokig! Värst är det då jag böjer på mig och när man städar så är det rätt så svårt att undvika :( Blää vad less jag är på att kroppen förändras såhär...

Julmust och Idol

Japps, ska snart slänga mig i soffan här på jobbet och titta på Idol. Mina arbetsuppgifter är klara så nu väntar soffan, en z julmust och lite chirre :) Mums!

Måste bara tala om att jag är så lycklig, är så kär som man kan bli. Trodde aldrig jag kunde få det så här bra! Christer du är det bästa som hänt mig, du och jag för alltid! Puss!!


Jobb

Japps jobbar kväll ikväll, började halv 4 och jobbar till 10 imorn. Ett alldeles lagomt pass :) Kommer hit, gör mat och får se på idol..Tja...jag ska nog inte klaga :) Idag gjorde vi tacopaj med roccolasallad till, mums mums. Blev så himla gott!
Skönt dessutom att få börja lite senare så man kan få lite sovmorgon. Sov till ca halv 10 idag och de behövdes efter gårdagen. Va helt slut i kroppen igår, värkde och gjorde ont mest överallt. Så de va nica att få sova lite. Mitt på dan kom jenny och hugo över en sväng med och fikade. Trevligt med lite sällskap och surr och dessutom fick jag ju bort lite av tårtresterna, bra bra. När dom skulle hem så följde jag med dom och gick. Blev en promenad på ca 5 km och de är ju ingenting mot för det jag brukar gå i normala fall. Men jag va totalt slut då jag kom hem, kändes som om jag hade kramp i benen. Blää för att känna sig så här tung i kroppen! Det är nog de sämsta med att vara gravid, att man känner sig så thock och tung. Jaja, de kommer ju nått bra ut av det hela :) man får väl tänka så. Längtar som en galning till mars!

Så va man 25 då

Hade en trevlig dag igår med nära och kära. Fick dessutom flera sms under hela dagen och jag tackar så hemskt mycket för dom :) Hann tyvärr inte svara på många eftersom då hade jag inte gjort annat under dagen. Så jag säger det här istället, TACK så mycket ;)
Fick fin fina presenter: en morgonrock, elvisp (vilket behövdes otroligt mycket!), blommor, en pall, gossip girl säsong 2, nytt buzz spel, två böcker, en jeanskjol, hudcreme, ljuslyktor, bebisbody, två söta tomtar (som skulle föreställa mig och christer haha), mascara, en "glasburk". Hmm..tror de va allt. Sen fick jag av älsklingen en bola :) Hade önskat mig en sån men trodde verkligen inte han skulle köpa de :) Superfin!!! En i silver med hjärtan på :) Jag älskar den och den låter så fint. Fick dessutom ett kort där det stod att jag fick välja mig en ny mobil. Behövs så mycket då min strejkar lite för jämnan. Så de va en superbra present. Tack min älskling!!
Och tack alla andra, både för presenter och hälsningar. TACK!

Myshelg, sjuk och birsta...och en kommande födelsedag :)

Börjar med helgen som varit, den så kallade myshelgen. Sötaste gokillen va här hela helgen, de vill säga Anton va hos oss hela helgen :) Lördag så jobbade Christer så då blev det bar jag och Anton. Började dagen med att ligga kvar i sängen (han kom klockan 7) och titta på playhouse disney. Sen klev vi upp, åt lite frukost och begav oss ner på stan. Skulle inhandla lite "hemligheter", gick och kikade på lite saker och sen blev det en fika på stan. Åkte sen på konsum och handlade tacogrejer inför kvällens middag, lite lördagsgodis och två filmer som jag hade lovat A. Blev lite filmtittning och sen fixade vi inför middagen. Jonas och Emma kom och åt middag med oss :)Tacos, hur gott som hellst!! Mys i soffan, spelade lite spel och grejade innan de va dags för A att sova. Sen blev det film för oss andra, hade hyrt nummer 4 av johan Falk. En riktigt trevlig kväll!
Söndag fick jag tro det eller ej sovmorgon :) För som alltid så är A duktig och sova, me like :) Låg och tittade ett tag på tv i sängen. Jag ska aldrig mer klaga på att vi har tv i sovrummet för de är såå behändigt ibland. Efter frukost blev det lite pyssel hihi. Blev såå bra så! Så nu ska vi se om A klarar av att vara tyst om våran hemlis :) Hade tänkt att vi kanske kunde hitta på nått ute men de va regn för hela slanten hela dagen tyvärr. Så de blev en lugn dag inne och sen pizza nere i Långsele. På kvällskvisten när A åkt hem blev det nummer 5 av Johan Falk hos Patrik och Linda. Perfekt avslutning på en toppenhelg!

Måndag och jag ska iväg till jobbet...hinner inte många meter innan jag måste vända om hem. De va som om någon slet ut mina tarmar...har nog aldrig fått så tväront nån gång. Tror inte de va magsjuka utan de måste ha varit nått jag ätit under helgen. Men ont så in o bomben hade jag och de va bara att ringa och sjukanmäla sig från jobbet. Så måndagen spenderade jag i sängen, rörde mig inte många meter. Men mot kvällskvisten mådde jag som tur var bättre. Skumt!

Tisdag blev det Birsta för hela slanten! Vi va inte hemma förens halv 11 på kvällen. Handlade allt möjligt, massa byggrejer, klinker, färg, grejer till nya garderoberna, födelsedagspresenter m.m Dessutom hann vi med en sväng och jämföra alla möjliga babyskydd på diverse affärer samt skötbord och säng. De va nog de skojigaste :) Sen tror jag att vi har hittat tapeter till barnrummet med, i alla fall fondväggen. Men vi ska nog kika lite mer innan vi bestämmer oss.

Idag jobbar jag, har varit en lugn och skön dag! De är bra de för imorn lär de bli full rulle...har alldeles för mycket att hinna med imorn. jag är nog sämst på att planera :) Fyller år imorn så de kommer väl lite folk på fika. jag har inte börjar baka nått än...men de löser sig nog. Jag tar de som de kommer haha. Dessutom ska mor, far och mormor och morfar komma och äta middag. Sen hade jag tänkt städa en del med...jaja jag hinner vad jag hinner. Tror inte nån svimmar av över att det damm inne i datarummet :) Nää jag ska minsan njuta av min födesledag med. The big 25! Fy vad jag har haft ångest över den här dagen och nu känns det inget alls...känns som vilken dag som hellst. Så underbart skönt! Har alltid haft just 25 som mitt så kallade "mål". Innan 25 skulle jag vara färdigutbildad, kär och lycklig och framför allt ha barn och hus...hellst skulle jag vara gift med. Men nu när det snart är dagen D så känns allt faktiskt helt ok :) Har inte nått upp till allt men känner ingen hets över att jag inte gjort de heller. Känner mig nöjd med livet som det är nu. Jag har inte bara ett utan flera bra jobb, har en utbilding, mitt drömhus, är kär och lycklig och en liten knodd på väg. Nä jag kan nog inte ha det bättre! Love my life!! Så panik och åldersnoja infär 25...nää inte nu längre :) Tar de vid 30 istället haha :D

Nu ska jag sussa så jag orkar med morgondagen. Natti natti!!

Tung

Känner mig tung, så otroligt tung... Tycker inte om hur min kropp förändras, att bara känna mig stor. Kanske inte ska klaga, är ju bara naturens gång...men ändå. Känner mig otymplig, klumpig och oattraktiv! Men värst är nog just tung, som att jag bär på en påse bly. Och då kan man tänka på att jag inte är speciellt långt gången..hur ska det bli om någon månad då? Jaja, de går nog det med :)

Älsklingen är duktig och grejar i hallen, han sätter upp bräderna jag målade tidigare idag. Fint blir det men jag har beslutsångest ang möblemang. Kanska lägger upp några bilder ändå innan det är klart för att se om jag kan få några tips. För nu är det tomt på fantasi i min hjärna...

Imorn får jag besök av sötproppen en sväng på morgonen med. Han kommer hit vid 8 så jag tror det blir lite degning i sängen framför tvn. Titta lite på playhouse disney, de brukar ju va populärt :) Tror inte jag kommer vara så alert den tiden på morgonen för att göra så mycket mer. Är så trött hela tiden! Nä så de blir en lugn stund imornbitti.

Tror jag ska gå och lägga mig nu så jag inte är död imorn när Anton kommer. Sov gott!

Fint

Ja de är vad det blir i hallen :) Så fint! Skjutdörrarna till garderoben har precis kommit på plats och de blir så bra allting. Skönt att ha en fungerande hall igen! Nu saknas bara foder och golvlist och sen ska jag lägga upp en bild. Ingen tjuvkikning här inte ;)

Nu blir det film och mys här hemma, me like :) Hoppas ni med får en trevlig kväll!

De går framåt!

Hallen börjar snart bli klar och de är helt underbart! Ska bli så skönt att kunna få hänga upp kläderna när man kommer inanför dörren och slippa allt slipdamm som far ÖVERALLT. Så otacksamt att städa just nu för det är damm överallt efter två röda igen. Hopplöst! Men nu är det inte mycket kvar :) Målade taklisterna två omgångar igår och sen tog Christer dom en tredje då han kom hem samt slipade det sista. Så idag började han att tapetsera :) Dock utan hjälp för jag är på jobbet. Men han hinner nog få färdigt lite i alla fall, duktig som han är älsklingen min. Så imorn när jag kommer hem efter jobbet blir det nog tapetsering för hela slanten. Spännande!

Veckan som har gått har varit en bra vecka, känner att det har hänt massor med saker. Onsdan va de ju HERAkväll med tjejerna, trevligt som alltid. Torsdag jobbade jag och då blev det en tur till Birsta över dan, nice nice. Hittade en superfin mammatröja, en chockrosa :D Igår va ja superefektiv tycker jag. Målade en sväng när jag kom från jobbet på morgonen, ute och gick med Jenny och hugo en timme, fotade med Anna och hann med en fika, målade en sväng till i hallen och sen åkte jag upp till mor och far och surrade. Världens bästa mamma hade ju fixat en jacka till mig, så underbart. Har ju inte haft nån jacka den sista tiden, väldigt frustrerande. Har tyckt de känts superonödigt att köpa en ny dyr jacka när jag kanske bara ska ha den den här vintern. Men då hade mamma hittat åt en av mina gamla jackor som jag hade då jag gick på gymnasiet. En svart täckkappa som gick ända ner till fötterna. Superful så, verkligen. Men mor hade lämnat in den till en sömerska som kapade den ca 1-2 deci ovanför knät och satte in en ny dragkjedja, en dubbel. Å vips så va det en helt ny jacka som sitter perfekt, kan dessutom växa en del i den :) Min mamma är BÄST! :) Känns helt underbart att få ha en jacka som passar igen.

Idag jobbar jag då som sagt och de rullar på av bara hejsan :) Så snart är det väl morgondag och jag får fara hem.

Jo jag och Anna fotade ju igår med, blev riktigt fina bilder. Hade tänkt lagt ut men jag sitter ju på jobbet så då blir det svårt. Men ni ska få se sen ;) Tror nog jag måste fota på våran hall med så ni får se en före, medans och efterbild :) Ska försöka komma ihåg det imorn!

Nä nu ska jag försöka få ihop en liten ansökan här så jag får det bortgjort nån gång!

Hade :)

Namn?

Christer och jag har klurat om namn ett bra tag nu och vi har en långt tid kvar att fundera :) Vilket är bra då vi inte riktigt kommer fram till nått. Vi har självklart flera förslag men det skulle andå vara roligt och höra era förslag :)
Så om ni har nått förslag på bebisnamn, både pojk och flicknamn så skriv skriv skriv. Skulle vara skoj att se vad personer runt omkring oss tycker är fint ;)

Onsdag

Började dagen med en liten sovmorgon, härligt :) Sen har jag gjort allt i slowmotion, ingen stress här inte. Har precis ätit lite frukost och surfat runt lite. Ska strax titta på våra bästa år och sen ska jag sätta lite fart här. Idag är det städning som står på schemat. Håller ju på att renovera hallen så igår gick Christer lös med slipmaskinen, så nu är det massa slipdamm överallt. Så en grovstädning behövs då verkligen! Sen hoppas jag på att hinna med en promenad idag med men vi får se hur de går med det. Om ryggen pallar med så ska jag ta mig an ett varv med penseln och måla brädorna igen. Men vi får se, vill inte ha så där ont igen så vi får väl se vad ryggen säger efter att ha städat klart.
Längtar tills ikväll i alla fall :)

Grattis, grattis gratttiiiiisss!!

Stort GRATTIS till Liza och Per som i morse fick en liten Amanda :)
En riktig sötnos!
Många kramar till er alla tre :)

Ont

Buhu, har så j*vla ont i ryggen! Eller ryggen och ryggen...är typ mellan svanskotan och svanken. Började härom dan då jag hade stått och målat bräder i garaget nån timme. Kändes som om någon högg in en kniv i mig och vred om så fort jag böjde mig framåt. Sen hela kvällen hade jag tokont men morgonen därpå började de försvinna. Så idag så målade jag samma jäkla brädor igen och de va ju som ett brev på posten...de kom tillbaka på en gång. Bara de att den här gången känns de tio gånger värre för nu gör de ont mest hela tiden. När jag målat klart följde jag med Jenny och Hugo på promenad lite drygt en timme och trodde de skulle kännas bättre. Jo tjena, de gjorde de inte! Så nu har jag legat i soffan med värmekudde tills de blev dags för att fixa nån mat. Blää vad less jag blir, har inte tid ork eller lust med det här! Nä så nu ska jag inbilla bort värken :) För nu ska jag gå och baka. Hera-kväll imorn och jag hade tänkt att baka lite matbröd bland annat. Sen ska jag nog sno ihop en LITEN efterrätt med, kan ju inte måtstå att få göra lite gosaker hihi :)
Tudles!

Lycklig!

Är så otrolig lyckligt lottad, världens bästa sambo och underbara vänner och familj. Tack för att ni finns!

Underbar helg!

Ja så va de måndag igen och helgen har som vanligt bara susat förbi. Men även fast helgen har gått snabbt så har det varit en toppenhelg. Den har helt klart gått i mysets tecken :)

Fredag så blev jag och Christer bjudna på middag nere på Terrassen av pappi. Mamma, pappa, bror och Anna och vi då. Mycket trevlig kväll! När vi va klara sprang jag och älsklingen över och handlade lite och hyrde en film. Hem korkade upp varsin z. julmust och tittade på idol. I pausen va de då meningen att vi skulle börja titta på filmen vi hade hyrt... Men, vi slocknade :) Så de bidde ingen film!

Dock på lördagmorgon så blev det frukostmys i soffan och Johan Falk (2), mysigt värre! Sen ringde jag upp Katarina och hörde om inte hon och Gun-Marie ville göra mig sällskap till Långsele och kika på rean på Mio. Sagt och gjort och vi begav oss iväg :) Dock hittade vi inte mycket där utan bestämmde oss för att kika på den nya inredningsbutiken i Tjäll. My god! Vilken affär, jag blev kär! Hittade hur mycket som hellst, såå fina saker. (Anna du skulle ÄLSKA den där affären ;) ) Köpte två tavlor, en till den (snart) nyrenoverade hallen och en till barnrummet. Så fort dom kommit upp så ska jag fota ;) Hade lätt kunnat köpt upp flera tusentalskronor i den där butiken. Jättemysigt litet hus med kombinerat fik/butik...mmm dit kommer jag åka igen :)
Sen blev det fika hemma hos Mats-Jörgen och Katarina och efter de började vi greja på inför middan. Plockmiddag med massa goda saker, älskar plock...då får alla ta precis vad dom tycker om :) Riktigt trevligt hade vi med god mat och massa surr.

Söndag begav vi oss till Gålsjö bruk för att äta brunch och fira Lasse. Han fyller egentligen år idag (Hipp hipp hurra!) men vi firade honom som sagt igår. Kom dit ca 45 minuter innan och tog en promenad runt omkring och tittade på omgivningarna. Är otroligt vackert där! Klockan 12 va de så dags för brunch, mums så gott. Fanns allt möjligt mumsigt. Jag fastnade mest för ostpajen och pestogratinerad tomat samt amrikanska pannkaker med färsk frukt. Mums! Kan verkligen rekomenderas :)

Helgen avslutades med lite renovering haha :) Men efter en sån lugn och skön slapparhelg så va de inte mer än rätt!

Fick tjuvstarta med en födelsedagspresent i helgen med :) Fick en äggklocka (som jag aldrig ägt förut :) ) och en superfin poncho som Gun-Marie hade stickat. En varm och mysig som gick i svart och grönt, så mysig och ska bli min nya vän när jag sitter och slappar i soffan. Ni som känner mig vet ju att jag altid fryser så det var en PERFEKT födelsedagspresent! Tack så jättemycket!

På onsdag är det dags för HERA-kväll igen och den här gången kommer tjejerna till mig, trevligt. Så imorn blir det lite bakning tror jag...tänkte försöka fixa nått gott bröd...och kanske en liten sötsak med :) Är ju som svag för det jag ;)

Nä nu ska jag hoppa in i duschen här och sen gå och lägga mig. Hade gott vänner!

RSS 2.0