Melissa!

Idag fick vi besök av Linda och lilla Melissa. Söt som socker är hon Alvas lilla kusin :)


Bildserie

Hmm...vad är det där? Är det en spegel...?



KOLLA! Shit vilken snygging!



Hon bara MÅSTE få en Puss!



Mmmmm!! :)


Tidigare och tidigare!

Lillskruttan har börjat laggt sig allt tidigare på kvällen nu. Ikväll blev det redan halv 7! Gillas skarpt måste jag säga :) Är ju som skönt att få lite tid själv på kvällskvisten, hinna få göra undan lite saker. Så om det här håller i sig så lovar jag att få tummen ur och börja med Alvas fotoalbum, kvällarna ska vara vigda till det haha!

Tisdag

Idag har jag jobbat hela dagen lång :) Christer va hemma och va pappaledig istället. Dagen till ära tog Alva sig en sovmorgon till 10 :D Så de va ju skönt för C som fick passa på att sova ut. Tydligen har lilla damen varit ganska grinig idag, samma som hon var igår. Efter att jag kommit hem idag så va hon otroligt ledsen och inget hjälpte alls :( Tills jag kom på att jag skulle känna i munnen, och mycket riktigt där va det en liten bissing som kommit upp. Alvas första tand! Lillskrutten håller på att bli stor!!! Nu sover fröken för natten så jag hoppas hon får sova bra i natt och att det inte gör lika ont i munnen imorgon.

Söndag

Helgerna bara springer förbi, nu är denna redan slut... Dagen har varit bra, riktigt mysig :) Blev en ganska tidig morgon då Alva va vaken redan halv 8. Men vi låg ett bra tag i sängen och bara myste och kollade på barnprogram. Efter att Alva sovit middag (som blev en lur på typ 3 timmar!) så gick vi allihopa ut och gick. Väldigt fint väder idag! Alva har tidigare fått låna solglasögon av Anton, så dom hade hon på sig idag :)





Men de va roligast att kika ovanför :P



När vi kom hem va det dags att sno ihop lite middag. Blev flygande jakob idag, mums mums!! Efter middan blev det lite mys i soffan för mig och Alva. Sen blev det plötsligt snabba puckar då jag hade glömt att jag skulle åka och vara med på lite core i Långsele. Kom på att det va kvart i 7 och de börjar 7 :) Har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv haha! Men jag va där en minut över 7 ombytt och klar! Riktigt skoj måste jag säga...skönt att få träna lite. Känns att det var ett tag sen kan man ju säga. Men nu ska de försöka bli ändring på de!
Just nu är det lite kvällsmys med en kopp te och Irene Huss...

Fotografering

Imorse fick jag ett ryck och bestämde mig för att ta och fota lite. Va några dagar sen sist haha :) Tur man har en duktig liten modell som gillar att posa lite. Min älskade sötnöt! Här kommer ett litet smakprov...


Fredag

Den här dagen känns som den har varit hur lång som helst! Kan vara för att jag och Alva klev upp i tid i morse :P Vi hade nämligen bestämt oss för att kolla läget på öppna förskolan i stan. Så strax före 10 mötte vi upp Sandra och Moa där.



I övrigt idag så blev det en sväng till Jenny och Hugo och sen när vi kommit hem fick vi besök av Karro.

Nu på kvällskvisten blev det kvällsmys :) Först lite bad...



Sen mys!!



Älskade goskrutt! :)

Plötsligt...

så blev Alva så stor :)


Äntligen!

Så har Alvas lilla kusin kommit till världen! Välkommen älskade lilla Melissa!! Stort stort grattis till Linda och Kim som blivit föräldrar idag.

Åh så vi längtar efter att få snusa och pussa på dig!

Myskväll

Blev ett litet bad för lillstumpan då hon va full med majskrok :)





Sen mys på golvet i vardagsrummet framför öppna spisen. Varmt och skönt så hjärtat torkade snabbt :)






Sömntuta!

Tror Alva är inne i en växaperiod eller nått, för hon bara sover och sover och sover :) Igår somnade hon i vagnen runt 7 så då väckte jag henne när vi kom hem runt 8 så hon fick pyjamas och äta nattmålet. Somnade om igen kanske kvart i 9. Sen som hon till kvart över 9 i morse :) Åt och sen va hon trött vid 11...sover fortfarande och klockan är nu snart 2 :D Gofis! har passat på att städa, tvätta och putsat lite fönster. Dock inte klar med alla fönster men några är bortgjorda i alla fall. Tog en liten pause nu för jag ska tradera lite ;)


Sötnöt!

Jag bara ÄLSKAR den här bilden :) Ser ut som om hon funderar på varför inte rumpan följer med framåt :P


Älskade dotter!

Tänk att 6 månader redan har gått sedan du kom till oss. Dom absolut bästa 6 månaderna i hela mitt liv. Älskar dig så otroligt mycket!


Yr så in i bomben!

Har egentligen varit yr mer eller mindre sen Alva föddes men från början var det bara då och då. Som om vi hade varit igång länge och jag hade hållit för högt tempo eller om jag hade slarvat med mat och glömt att dricka. Men nu de sista två månaderna är jag yr från de att jag kliver upp på morgonen tills jag går och lägger mig. Allt bara snurrar mer eller mindre hela tiden! Spelar som ingen roll om jag sitter, står, ligger eller går...de snurrar ändå. Börjar bli lite tröttsamt :( Så nu har jag äntligen tagit tag i saken och beställt tid hos både optikern och läkaren. Först ut är optikern som jag ska till imorgon. Tänkte att jag kanske har fått sämre syn och att de är därför jag är snurrig. För ibland känns det nästan som om jag har ett par glasögon med för stark styrka på mig, så det är svårt att avståndsbedöma när jag går. Ja...vi får se vad dom säger imorgon. Annars bli de till farbror doktorn på måndag :)

Har så många fina och roliga kort på kameran som jag skulle vilja visa! Men jag har inte fått tummen ur än och tömt datorn så jag kan inte föra över från kameran än :) Segpropp är vad jag är!

Dröm!

Inatt drömde jag att Alva fick ett litet syskon :) Ingen aning om de va en flicka eller en pojke men den såg ut som en kopia av Alva förutom att den inte hade samma knärtnäsa :D Söt som attan! :) Lustiga att den kom in på en serveringsvagn haha. Varför drömer man så konstiga saker?? :D

Trött, tröttare, Jennie

Enormt trött är vad jag är efter denna helg! Men nu så är den över och i veckan som kommer ska jag ta det lugnt och bara vara. Mysa en massa med min lilla skatt :) Som just för tillfället är nå så grymt gosig, hon kan sitta och kramas hur mycket som hellst. Mitt älskade hjärta!

Tycker inte om när saker och ting bara går åt ett håll...


Kvällspromenad

Tog en promenad i det sköna vädret :) Alva höll sig vaken hela vägen, i 50 minuter. Har aldrig hänt förut! Lillgumman håller på att bli stor...




Testar...

varför ser jag inte bloggen...

RSS 2.0