Från söndag och framåt...

Lite uppdatering av veckan som gått...

Förra helgen hade vi Alvas kusin Anton som sov över här. Mysigt som bara den! Fick rå om honom från lördag på dan tills sent på söndagkväll. Gillas! På lördagen kom även lillkusin Melissa med sin föräldrar och åt middag hos oss. Mycket trevligt med en massa surr och lite spel :P
På söndag morgon blev Alva väldigt glad när hon upptäckte att Anton fortfarande var här :) Anton är en stor favorit :D De finns ingen annan när han är i närheten, han får hennes totala uppmärksamhet! Så då satt dom i sängen och såg på barnprogram och myste. Goungarna!!



Efter frukost blev det en härlig promenad i det fina vädret!



På måndag va det dags för babysim igen och den här gången följde Alvas mormor med :)



Tisdag blev det en tripp till Huggning för att hälsa på Liza och Amanda. Mycket roligt som vanligt!



Goungarna lekte på bra! Alva var lite grining den där dagen bara och ville sova mest hela tiden :P Men så kan de ju vara ibland :)

När vi kom hem från Huggning kom Hasse hit på besök på kvällskvisten. Självklart va grabbarna grus tvungna att prova spelet vi hade köpt för Antons räkning :D Men de verkade passa även dom som handen i handsken haha!



Onsdag va vi åter igen på babyrytmiken. Mycket skoj!! Alva tycker det är roligt med alla sånger, musiken och framför allt alla barn. Så det där är nånting vi verkligen kommer att fortsätta gå på :)

Torsdag hade vi en LUGN dag, mycket mycket skönt efter allt flängande. Så då blev det en massa lek inne på Alvas rum med hennes nya leksaker :)



Fredag så jobbade jag så då va Alva hos sin mormor nästan hela dagen. Sen blev vi alla bjudna på middag där sen med. Mycket snällt och GOTT. Mums! Mammas mat är nog alltid den bästa :)

Idag är det då lördag och den här dagen har spenderas i ett kallt Sollefteå. Vi har gått på höstmarknaden idag. Skoj men som sagt väldigt kallt, brrrr... Köpte strumpor till Alva, tunnbröd och några munkar. Mer blev det inte :)
När vi kom hem så provade Alva sin dinodräkt hon fick av Jonte när hon föddes. Nu passar den perfekt!!





Tittar man noggrant på sista bilden kan man se Alvas två små bissingar med :) Lillskruttan håller verkligen på att bli stor!

Ikväll har hon och jag myst på själva för Christer är borta med nå kompisar och kommer inte hem förens imorgon. Därför har jag lagt Alva inne i våran säng inatt, är som mysigt och ha henne nära när jag är själv :) Så jag va alldeles nyss in och snusa på henne. Hon sover så gott så!

Nu ska jag lägga mig och se på en film som jag skulle ha börjat med för över en timme sen..de blev lite sent de här haha.

Fortsatt trevlig helg på er!!














Kommentarer
Postat av: Cami

vad söt dinodräkt som alva hade på sig :)



puss

2010-10-10 @ 20:24:19
URL: http://misscami.blogg.se/
Postat av: Veronica

Men så söt!! Skulle vara så roligt att träffa er snart! Dinosen var ju hur gullig som helst! Men det är Alva som gör den!! :)

2010-10-10 @ 21:38:25
URL: http://mama.nu/veronica

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0