Vecka 41 (40+0)

Dagen började med att Anna kom hit och målade klart inne i barnrummet. Så nu är björnarna helt klara! Blev väldigt väldigt fint :) Om jag hade haft tid idag så hade jag fotat och lagt upp lite bilder. Men jag tror de får bli mitt "projekt" för morgondagen istället :) Christer funderar på att åka iväg med skotern imorgon så då behöver jag nått att göra medans. Så de är ett lagomt projekt tycker jag!

När Anna åkt begav jag mig ner till stan för ett sista besök hos barnmorskan. Allt såg fin fint ut som vanligt. Hjärtljuden låg på 157 slag/min och magen hade växt en centimeter sen sist så nu låg sf måttet på 35. Fick dessutom tid nästa vecka på specialistmödravården utifall Liten inte har kommit. Jag hoppas verkligen att vi ska slippa åka dit för nu vill jag ha min lilla bebis här hos oss. Men vi får väl se hur det blir...

Blev en liten tripp till Mio med, titta lite och filura :)

Har inte alls mått så bra idag, haft väldigt ont... Så fort jag ska gå så tar det nästan stopp och jag får gå myrsteg. Ser urlöjlig ut där jag "vankar" fram men det går verkligen inte att gå på nått annat sätt. Ljumskarna är inte på min sida idag :( Hoppas på att det är bättre tills imorgon eller att det är ett tecken på att saker och ting är på g. Hoppas kan man ju alltid :)

Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, det där med bilder har vi väntat länge på ;D

Och fy för ljumskarna, mina har inte varit glada på mig på läänge.. Helst inte ikväll efter att jag tagit mig en promenad idag. Dumma dom!

2010-03-12 @ 20:29:50
URL: http://raskaana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0